Torvet 6, st.
4100 Ringsted

Sagsnr. 20522329

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

900 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

720.000 kr.

800 kr.

360.000 kr.

63.000 kr.

70 kr.

Lejemål med udsigt til torvet

Lejemål med unik udsigt over Torvet og Sct. Bendts Kirke i Ringsted.

Ejendommen har i adskillige år huset Danske Bank, som ikke længere har brug for al pladsen hvorfor stueplan nu udbydes til leje. Jf. Danske Banks høje standarder, er dette lejemål ligeledes i en klasse for sig, med udsugnings- og klimaanlæg, ligesom der er gjort meget ud af akustikken, så støjgener mindskes mest muligt i lokalet. I loftet er isat store runde ovenlysvinduer, som giver et virkelig behageligt dagslys i lejemålet. Disse ting gør til sammen rummet til en fornøjelse at befinde sig i.

Adgangen til lejemålet sker fra Torvet via den store, flotte indgang. Herfra træder man ind i et dejligt storrumskontor, hvor der bagerst i lokalet er indrettet mødelokaler og serverrum, samt toiletforhold og en større kantine.~ Vil man udnytte den bagerste del af lokalet til andet, er der mulighed for også at leje kælderen, hvor der i dag er toiletforhold - og her kan evt. også indrettes frokoststue. Trappeforhold til kælderen er i dag etableret fra lokalet. ~

Lejemålet har facadevinduer mod Torvet, hvilket giver rig mulighed for branding ud mod byens befolkning. Ligeledes er der adgang til lejemålet fra ejendommens store parkering, som er beliggende i ejendommens gård. Efter nærmere aftale kan der følge parkeringspladser med til lejemålet såfremt dette ønskes.

Lejemålet har rigtig mange anvendelsesmuligheder, og kan med den rette tilvirkning blive til en skøn restaurant, cafe, butik, kontor eller showroom eller noget helt andet.

Størrelsen på lokalet kan ændres, idet der er mulighed for at tilkøbe yderligere kvadratmeter i kælder eller på 3.salen eller eventuelt dele lejemålet op.

Udlejer medvirker gerne til indretning af lejemålet efter lejers individuelle behov.

Læs mere

Vil du vide mere?

Jesper Jensen

jje@nordicals.dk

+4540551880

Præstøvej 111, 4700 Næstved

+4559501212

4700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top