Torvet 6, st.
4100 Ringsted

Sagsnr. 20522331

Ejendomstype

Etageareal

400 m²

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

360.000 kr.

900 kr.

180.000 kr.

28.000 kr.

70 kr.

Yderst velbeliggende Kontor/Butik/Showroom

Lejemål med unik udsigt over Torvet og Sct. Bendts Kirke i Ringsted.

Dette ca. 900 m2 store lejemål i stueetagen med kan opdeles i en mindre enhed på f.eks. 400-500 m2. Lejemålet har i adskillige år huset Danske Bank, som ikke længere har brug for al pladsen. Jf. Danske Banks høje standarder, er dette lejemål også udført i høj standard med udsugnings- og klimaanlæg, ligesom der er gjort meget ud af akustikken, så støjgener mindskes mest muligt i lokalet. I loftet er isat store runde ovenlysvinduer, som giver et virkelig behageligt dagslys i lejemålet. Disse ting gør til sammen gør rummet til en fornøjelse at befinde sig i.

Adgangen til lejemålet sker fra Torvet via den store, flotte indgang. Herfra træder man ind i et dejligt storrumskontor, lejemålet bliver indrettet med toilet og kantineforhold efter aftale med lejer, en mulighed kunne være at indrette kælderen med disse mandskabsfaciliteter.

Lejemålet har facadevinduer mod Torvet, hvilket giver rig mulighed for branding ud mod byens befolkning. Ligeledes er der adgang til lejemålet fra ejendommens store parkering, som er beliggende i ejendommens gård. Det kan aftales at der følger parkeringspladser med lejemålet hvis set ønskes.

Lejemålet har rigtig mange anvendelsesmuligheder, og kan med den rette tilvirkning blive til en skøn restaurant, cafe, butik, kontor eller showroom eller noget helt andet.

Størrelsen på lokalet kan ændres, idet der er mulighed for at leje yderligere kvadratmeter i stuen eller i kælderen.

Udlejer medvirker gerne til indretning af lejemålet efter lejers individuelle behov.

Læs mere

Vil du vide mere?

Jesper Jensen

jje@nordicals.dk

+4540551880

Præstøvej 111, 4700 Næstved

+4559501212

4700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top