Store Grandløse 16

Sagsnr. 11819264

4300 Holbæk

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

377 m²

18.002 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

6.995.000 kr.

18.554 kr.

36.570 kr.

97 kr.

Hent prospekt

Erhverv med liebhaverbolig

Grandløsegård er en malerisk 4-længet gård, som gennem tiden har gennemgået en omfattende renovering, og i dag står i en super stand. Her er plads til den store familie eller flere generationer, udlejning til privat eller erhverv, eget erhverv og hestehold – Mulighederne er mangfoldige.

Ejendommen rummer 3,5 længer + en yderligere bygning, som alle anvendes i dag – derfor står alle bygninger i fin stand. Den ene længe anvendes i dag til beboelse og er moderne og super hyggelig på samme tid, da man har kombineret den gammeldags stil med nyt og moderne. Her er blandt andet lavet loft til kip, som giver et fantastisk lysindfald og følelsen af at flere rum smelter sammen til et stort fælles område hvor der er plads til hele familien.

Fra boligen er der udgang til haven og terrassen mod syd – og mod den lukkedes gårdsplads mod nord, hvorfra man kan komme til de andre bygninger på ejendommen. En større tidligere staldbygning er indrettet til festlokale med bar, køkken & toiletter og kig til fire af ejendommens syv hestebokse (- som kan ændres til parkering/værksted for 6 biler), men fungerer i dag som lagerbygning. Her er der god plads til et større værksted eller liberalt erhverv med 8-10 arbejdspladser.

En anden bygning rummer udover værksted, fyrrum og saddelrum, to selvstændige boliger med eget køkken og bad i super flotte materialer, som i dag er udlejet på opsigelige lejemål.

Den fjerde længe benyttes i dag som kontor med 1,5 plan og åben til kip, men kan også anvendes som bolig. En ekstra bygning rummer maskinrum, udbygget loftsrum samt tre ude-bokse. Desuden er der på ejendommen en oplyst ridebane, samt ca. 1 tønde land hestefolde, som er opdelt i 3 med udestald på 2 af dem.

Denne fantastiske ejendom byder på mange forskellige anvendelses muligheder for alle målgrupper. Om man drømmer om at anbringe flere familier eller generationer under samme tag kombineret med interessen for heste, drive sin virksomhed fra hjemmeadressen, eller bare vil udnytte udlejnings potentialet.

Mulighederne er her i fuld udstrækning til stede.

Ejendommen ligger syd for Holbæk med kort afstand til motorvejen, således at transporttid til Roskilde/København er ca. 20/45 min.

Læs mere

Søren Mosbæk

smk@nordicals.dk

+4520337733

Allehelgensgade 8 , 4000 Roskilde

+4546352292

4000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top