Kordilgade 18, 2.
4400 Kalundborg

Sagsnr. 2017618

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

250 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

193.487 kr.

775 kr.

96.744 kr.

31.479 kr.

126 kr.

Velbeliggende lejemål til kontor, klinik mv.

Nu udbydes dette centralt beliggende lejemål i hjertet af kalundborgs handelsliv til leje

Lejemålet er beliggende i en markant ejendom med en central placering i bybilledet. Ejendommen har netop gennemgået en omfattende renovering i 2021 og fremstår derfor yderst præsentabel

Lejemålet er beliggende på 2. sal og er blevet gennemgående renoveret. Alle tidligere vægge, inventar, vvs etc. er fjernet, samt ny facade og tag, som giver en god isoleret ejendom, og som vil skabe en optimering af energimærket.

Der er derfor rig mulighed for at kommende lejer, selv kan præge indretningen af lejemålet, som både kan foretages af udlejer eller lejer. Alt efter ønsker og behov.

Basis indretning er som udgangspunkt inklusiv i m2 prisen, og den anførte basisleje er ved leje af hele lejemålet. Dog kan lejemålet også opdeles.

Der vil være mulighed for opbevaringsrum i kælderen, hvis kommende lejer ønsker dette.

I stueetagen ligger Bahne med en stor, flot og præsentabel butik, og 1. salen er indrettet til ORIS tandlæge, som genererer et stort kundeflow i ejendommen.

Bygningen har et arkitekttonisk udtryk med en markant glasfacade, god loftshøjde og bærer præg af at være et prestigebyggeri af høj kvalitet, som fremstår særdeles velholdt. Den elegante konstruktion giver mulighed for fleksibel indretning og gennemgående lys. I samspil med den moderne ventilationsløsning, er dette medvirkende til at give et yderst behageligt indeklima.

Lejemålene er placeret i umiddelbar nærhed til 55 gratis P-pladser. Med 5 min. gang til Kalundborgs station.

Læs mere

Vil du vide mere?

Frantz Larsen

fla@nordicals.dk

+45 5149 5604

Sorøvej 9A, 4200 Slagelse

+4558501212

4200@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top