Slagelsevej 121

Sagsnr. 1117177

4400 Kalundborg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.209 m²

2.790 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

6.995.000 kr.

5.786 kr.

45.044 kr.

37 kr.

Hent prospekt

Velbeliggende ejendom, til butik, værksted, lager og beboelse

Ejendommen er velbeliggende, tæt på centrum i Kalundborg, og med stor synlig facade ud mod Slagelsevej. Der har gennem de seneste mange år har været drevet en solid bilforretning fra ejendommen, som vil blive ledig til købers fremtidige påtænkte anvendelse.

På den samlede ejendom forefindes 2 større bygninger. Ud mod Slagelsevej ligger pæn bygning i pudset hvid mur med rødt tegltag. Bygningen er indrettet med stort butiks-/showroom, med store udstillingsvinduer der giver mange gode anvendelsesmuligheder for eks. kundeorienteret branche - herudover flere kontorer, køkken, toilet m.v. - der er evt. mulighed for at have 2 adskilte/selvstændige koncepter i bygningens stueplan.

På 1. sal tv., forefindes større lokale, som anvendes til lagerrum, og på 1. th., forefindes kontorer, køkken, toilet m.v. - hele etagen kan evt. omdannes til 1 eller 2 rummelige beboelseslejligheder, hvilket også tidligere har været anvendelsen. I tagetagen forefindes yderligere beboelseslejlighed.

Yderligere rigtig god fritliggende bygning opdelt i 2 enheder med portadgange, en der tidligere har været anvendt til autoværksted, og en enhed der har været anvendt til selvstændigt klargøringsværksted - bygningen er indrettet med fjernvarmetilsluttet luftudskiller, ventilationsanlæg, kompressor med trykluft ført rundt i bygningen, installationer til svejseværk m.m. Bygningen fremstår med muret facade og tag af eternit.

Der forefindes herudover en god selvstændig depotbygning.

Grunden fremstår primært af befæstede arealer til udstilling af biler, parkering m.v..

Læs mere

Henrik Nikolajsen

hkn@nordicals.dk

+4558501212

Sorøvej 9A, 4200 Slagelse

+4558501212

4200@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top