Annebergparken 40B

Sagsnr. 12820139

4500 Nykøbing Sj

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.581 m²

3.016 m²

E

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

4.995.000 kr.

3.159 kr.

51.960 kr.

33 kr.

Hent prospekt

Annebergparken - Elevbolig

Spændende mulighed i det fantastiske område Annebergparken i Nykøbing Sj. Området er oprindeligt i 1915-23 opført som sindssygehospital, og med arkitektonisk flotte bygninger efter Bedre Byggeskik stilen, tegnet af Kristoffer Varming, og er i dag et virkelig attraktivt og levende område ved fjord og skov, med et helt særligt miljø, og stadig tæt ved byens gågade med cafe- og handelsliv, der bla. kan nås via en charmerende og oplyst sti gennem skoven.

Elevbolig er opført i 1918, og er en godt proportioneret bygning med de oprindelige buede kviste og skorstene bevaret. Oprindeligt plejebygning for rolige kroniske patienter (kvindeafd.).

Elevboligen er opført i 1918 og ligger på et hjørne med veje på tre sider. Bygningen er en trelænget bygning med et stort gårdrum, der henvender sig til vejen tættest på Grønnegården. Gårdrummet har en offentlig karakter, og bygningen virker mest åben til denne side. Tidligere har der været boliger, små værelser, til de ansatte plejere i huset. Bygningen fremtræder i dag med den oprindelige arkitektur.

Vedligeholdelsesmæssigt trænger ejendommen til istandsættelse, men kan blive helt fantastisk efter en modernisering. Køber må derfor påregne en istandsættelse af ejendommen og indenfor de muligheder som bevaringsværdi (1) og lokalplan giver.

Anvendelse af ejendommen vil i forbindelse med købers overtagelse blive ændret, hvorfor køber må påregne diverse krav i forhold til påtænkt anvendelse. Typisk vil en ejendom som denne blive konverteret til boliger, herunder evt. opholdssted eller lignende, men vil dog også være velegnet til vandrerhjem/kursusejendom o.l.

Læs mere

Søren Mosbæk

smk@nordicals.dk

+4520337733

Allehelgensgade 8 , 4000 Roskilde

+4546352292

4000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top