Lerager 1

Sagsnr. 11820257

4500 Nykøbing Sj

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

836 m²

9.009 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

4.495.000 kr.

5.377 kr.

37.387 kr.

45 kr.

Hent prospekt

Liebhaverejendom med erhverv

Erhvervsejendom på stor grund og med stor muret hal til håndværksvirksomhed, lager, eller andre erhvervsaktiviteter.

Rummelig og veldisponeret ejendom, med et utal af muligheder. Her er 334 bolig kvadratmeter, en stor hal til erhverv på 502 kvm samt en dobbelt grund på ialt 9.009 kvadratmeter. Og så har vi en beliggenhed midt i det skønne Odsherred i den lille landsby Egebjerg, som er i en rivende udvikling med en del tilflyttere.

Hallen er uisoleret, opført i murede facader og med sort stålpladetag, samt med port i både gavl og i siden. Hallen er med belægningssten, og der er indbygget isoleret personalerum med toilet m.v. Herudover masser af oplagsplads på grunden.

Boligen er et meget præsentabelt gråfilset hus med sortglaseret tegl opført i 2 plan med ukurante hjørner og skæve vinkler med en beliggenhed i en smuk anlagt have. Huset har mange gode detaljer, så som gulvvarme i hele huset - også på trappen og i garagen. Huset har installeret IHC anlæg, badeværelse med spa-bad og alt er bygget i de bedste materialer og gennemført gedigent med italienske klinker og trægulv i stuen. Huset indeh.: Stort køkken/alrum med Biga køkken og udgang til den flotte have. Her er 5 værelser af varierende størrelse, soveværelse med walk-in closet, kontor, stue på 1. sal med ovenlysvinduer og 2 badeværelser, garage og bryggers med vaskefaciliteter. .

En ejendom, der kan anvendes til mange formål, erhvervsmæssigt eller baseret på fritidsinteresser, bofællesskab eller lign.

En ejendom med muligheder: Se Odsherred Erhverv hjemmeside: odsherred.dk/erhverv

Se evt. link til Egebjerghalvøens egen hjemmeside: egebjergonline.com.

Læs mere

Søren Mosbæk

smk@nordicals.dk

+4520337733

Allehelgensgade 8 , 4000 Roskilde

+4546352292

4000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top