Byggeretter ved Køge Nord
4600 Køge

Sagsnr. 17823384

Ejendomstype

Grund

14.045 m²

Årlig driftsudgift

0 kr.

OFFENTLIGT UDBUD FOR KØGE KOMMUNE

Offentligt udbud
For Køge Kommune udbydes grundareal med byggeretter til salg på vilkår i henhold til lovbekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme nr. 396 af 03.03.2021.

-----

Ejendommen
Udbuddet vedrører byggeretter på et ubebygget areal, der erhverves som storparcel og råjord uden bygninger og/eller vejadgang.

Der tilbydes indgåelse af købsaftale vedrørende hele eller dele af grundstykket beliggende matrikel 55 Ølsemagle By, Ølsemagle (delnr. 3), hvor tilbudsgiver bl.a. skal håndtere støjafskærmning, intern trafikafvikling og parkering til det kommende byggeri. Parkering i konstruktion kan ske via et kommende parkeringslaug.

Køge Kommune ser gerne tilbud fra 10.000 etagemeter byggeretter, og købstilbud skal afgives med en projektbeskrivelse.

Udover tilbud på køb af byggeretsmeter inden for byggefeltet kan der afgives tilbud på køb af byggeretsmeter inden for "P-zone A", "P-zone B" og "P-zone C" beliggende på matrikel 54 Ølsemagle By, Ølsemagle.

-----

Udbudsvilkår og evaluering af købstilbud
Nærmere oplysninger og vilkår vedrørende udbuddet og udbudsprocessen i sin helhed fremgår af særskilt udbudsnotat udarbejdet af Køge Kommune, der kan rekvireres ved henvendelse til Nordicals Sjælland P/S.

-----

Købesum
Udbuddet sker med vejledende minimumspris og kontant købstilbud ønskes.

Vejledende minimumspris udgør kr. 2.100 + moms pr. m² byggeret.

Salget af ejendommen vil være omfattet af momspligt for så vidt angår 100%.

Købesummen er ekskl. moms og den momspligtige købesum tillægges moms, der betales af tilbudsgiver ud over den aftalte købesum (erlægges samtidig med købesummen).

Frister for betaling af købesummen og øvrige økonomiske forpligtelser m.v. er nærmere præciseret i Køge Kommunes udbudsnotat.

-----

Tilbudsfrist
Der afgives kontant og skriftligt købstilbud på ejendommen, idet det her bemærkes, at udbuddet sker uden budfrist.

Købstilbud modtages løbende og der må forventes ca. 6-8 uger for Køge Kommunes behandling af købstilbuddet.

Indleveringen af købstilbud skal ske skriftligt og sendes via sikker e-mail med angivelse af "Købstilbud - Storparceller v/ Køge Nord (delnr. 3)" til både:

Kenneth Hansen v/ Nordicals Sjælland P/S
E-mail: kth@nordicals.dk

samt til:

Johan Leo v/ Køge Kommune
E-mail: johan.leo@koege.dk

Formelle krav til tilbudsgivning fremgår af Køge Kommunes udbudsnotat, der indgår i bilagsmaterialet.

Herudover opfordres tilbudsgiver til at rette henvendelse til Nordicals Sjælland P/S for adgang til datarum med det fulde bilagsmateriale inden afgivelse af købstilbud, ligesom tilbudsgiver opfordres til at besigtige relevante arealer inden budafgivelse.

Tilbudsgiver skal vedstå og være bundet af sit tilbud om indgåelse af en købsaftale i minimum 2 måneder fra fremsendelse/modtagelse af købstilbuddet.

Tilbudsgiver er i øvrigt bekendt og indforstået med, at Køge Kommune med henvisning til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. nr. 396 af 03.03.2021 (Bekendtgørelse om offentligt udbud ved salg af Kommunens henholdsvis Regionens faste ejendomme) forbeholder sig ret til frit at vælge mellem indkomne tilbud og til at forkaste samtlige tilbud. Se i øvrigt særskilt afsnit om politisk godkendelse.

Hvis skriftlig accept fra Køge Kommune ikke foreligger inden den førnævnte bindingsfrist, anses købstilbuddet for bortfaldet i sin helhed.

-----

Politisk godkendelse
Køge Kommune er som sælger berettiget til sagligt at vælge mellem samtlige de modtagne tilbud og eventuelt forkaste dem alle.

Byrådet kan acceptere et købstilbud uanset, at det pågældende tilbud ikke indeholder den højeste pris, såfremt der hermed varetages en saglig kommunal interesse, der er nærmere præciseret i Køge Kommunes udbudsvilkår og evaluering af købstilbud, jf. særskilt afsnit herom.

Købstilbud forudsætter i øvrigt særskilt politisk behandling og godkendelse før en aftale kan betragtes som endelig.

-----

Ansvarsfraskrivelse
Ejendommen overdrages uden ansvar for Køge Kommune af nogen art bortset fra adkomstmangel.

Tilbudsgiver kan således ikke gøre misligholdelsesbeføjelser gældende i anledning af faktiske mangler ved det solgte, det være sig i form af ophævelse af handlen, krav om erstatning eller forholdsmæssigt afslag i købesummen. Mangler der måtte blive påvist efter købstilbuddets underskrift er Køge Kommune uvedkommende.

Kommunen er som sælger uden ansvar for opfyldelse af myndighedskrav mht. fremtidig benyttelse. Tilbudsgiver skal derfor selv indhente alle nødvendige myndighedstilladelser til den påtænkte anvendelse.

Det bemærkes, at uanset Byrådets accept af tilbud om indgåelse af købsaftale med en projektbeskrivelse fra tilbudsgiver, kan kommunen som myndighed (myndighedsrollen) ikke garantere, at de nødvendige kommunale myndighedstilladelser kan opnås. Kommunen erklærer i sin egenskab af sælger (ejerrollen) at være indstillet på aktivt at medvirke til at opnå de nødvendige tilladelser - inden for rammerne af tilbudsgivers projektbeskrivelse. Tilbudsgiver skal tåle begrundede afvigelser fra sin projektbeskrivelse.

Læs mere

Vil du vide mere?

Kenneth Hansen

kth@nordicals.dk

+45 5131 9690

Allehelgensgade 8 , 4000 Roskilde

+4546352292

4000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top