Rådhusvej 6C

Sagsnr. 20521004

4640 Faxe

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

290 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

180.000 kr.

621 kr.

45.000 kr.

Hent prospekt

Kontor/klinik ved Faxe Hallerne - momsfrit

Nu er der en sjælden mulighed, for at få nogle store flotte lokaler i forlængelse af Faxe Hallerne.

Lokalerne har tidligere været anvendt af Faxe Kommune til institution og senest af Heldagsskolen Bråby, men er snart ledig til ny lejer.
Lejemålet fremstår i meget pæn stand, med bl.a. nyere gulvbelægning og vil i forbindelse med udlejning overtages nymalet.

Lejemålet er en del af Faxe Hallerne som både indeholder svømmehal, gymnastiksal og sportshal, men har sin egen separate indgang og fungerer derfor som en selvstændig enhed i ejendommen. Grundet lejemålets unikke placering, kan det være oplagt til sportsklinik, f.eks. fysioterapi, massage, træningscenter, vejledning om kost og ernæring eller lignende, men anden anvendelse af liberal karakter som kontor/klinik og undervisningslokaler er også en mulighed.

Lokalet består af flere større kontorlokaler, køkken, toiletter og arkivrum med adgang fra fordelingsgang. Der er desuden egen hovedindgang samt brandudgang gennem forhallen til Faxe Hallerne.

Der er indlagt internet til ejendommen, og i selve lejemålet er der flere netværksstik. Lejer skal blot tilmelde sig direkte hos leverandøren.

Der medfølger desuden egne parkeringspladser til lejemålet.

Lejemålet er ikke momsregistreret.

Et yderst veldisponeret lejemål med mange anvendelsesmuligheder.

Læs mere

Mads Hess Jensen

mhj@nordicals.dk

+4559501212

Præstøvej 111, 4700 Næstved

+4559501212

4700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top