Gl Skolevej 2A og 2C

Sagsnr. 15519193

4684 Holmegaard

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

619 m²

6.849 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.895.000 kr.

3.061 kr.

29.089 kr.

47 kr.

Hent prospekt

Kombineret erhverv / bolig i landlige omgivelser

Nu udbydes en super charmerende ejendom til kombineret erhverv / bolig.

Ejendommen på Gl. Skolevej 2A i Dysted giver de kommende ejere god mulighed for at drive erhverv fra ejendommens særdeles anvendelige maskin-/lagerhaller. Den ene hal, opført i 2007, er i dag registreret med 317 m² erhverv, mens den anden hal, opført i 1991 (beliggende på Gl. Skolevej 2C, der indgår i handlen) er registreret med 130m² erhverv.

Ejendommen, der har et samlet grundareal på 6.849 m², byder på en helt særlig og idylisk stemning i ugenerede omgivelser på landet. Fra adressen er der omtrent 100 meter til nærmeste busstoppested.
Hverdagens fornødenheder nåes hurtigt i Toksværd, hvor der både findes daginstitution, skole, idrætshal og indkøbsmulighed. Trods den landlige beliggenhed når I hurtigt både Næstved og Sydmotorvejen.

Boligen rummer 172 m² bolig i to plan. I stueplan, der har gulvvarme overalt, får I to disponible rum, et gæstetoilet og et praktisk bryggers til vaskefaciliteterne. Derudover er der et værelse samt et pænt badeværelse med spa. Etagens øvrige kvadratmeter er dedikerede til opholdsmiljøet med køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Hjemmekokken får fine betingelser for madlavningen i det funktionelle AUBO-køkken, som er veludstyret med både en induktionskogezone og en pyrolyseovn. Aftenhyggen rykkes ind foran stuens atmosfæreskabende brændeovn, og tilstødende møder I en pragtfuld udestue, der forlænger den lune sæson. Afslutningsvis gemmer førstesalen på endnu en stue og et værelse med en altan, hvorfra der er skøn udsigt over åbne marker.

Udendørs får I fornøjelsen af mange kroge og oaser, hvor I altid kan finde læ. Der er mange solrige timer i vente med grillmad på terrassen, mens I skuer ud over den flot anlagte have, hvor en lille bro går over dammen. De grønne fingre kan aktiveres i drivhuset, men der er også potentiale i træhytten og saunaen.

På matriklen finder I desuden et værksted, to udhuse og en carport.

Læs mere

Sonny Raunholt Johansen

srj@nordicals.dk

+4559501212

Præstøvej 111, 4700 Næstved

+4559501212

4700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top