Kählersbakken 5 og Kählersvej 2
4700 Næstved

Sagsnr. 20521191

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

709 m²

A2010

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

473.765 kr.

668 kr.

236.883 kr.

Lejemål i attraktive størrelser

Lejemålet rummer i alt 709 m², og er beliggende i stueplan bygning 1 og bygning 2, samt kælder bygning 1 og 2, der heraf udgør 231 m² (se luftfoto s. 8).

Lejemålet er indvendigt primært inddelt i 3 større og istandsatte lokaler samt 2 lokaler til lager/opbevaring. Første rum med hovedindgang og eksponering mod Kählersbakken, har tidligere være benyttet til butik/showroom, og vil være oplagt til dette igen, men kan ligeledes benyttes til kontor. De øvrige 2 rum er primært kontor/mødelokaler. Herudover indeholder lejemålet et par historiske lokaler, som lige nu benyttes til opbevaring af de gamle ovne Kähler har benyttet til produktionen. Rummene kan indrettes til kontor, eller blot til opbevaring eller andet.

Lejemålet indeholder ligeledes istandsat og flot kælder, som primært vil være til opbevaring, mødelokale eller showroom.

Overalt i lejemålet er der højt til loftet og nye lyse plankegulve. Lejemålet er meget lyst og åbent, dermed et godt og behageligt miljø at være i. Anvendelsesmulighederne i lejemålet er dermed mange, og indretning kan ske efter nærmere aftale.

Der er mulighed for at leje flere eller færre kvadratmeter alt efter behov.

Historien taler for sig selv i de gamle bygninger på Kählersbakken, hvor netop Kähler i hundrede år har haft produktion og keramisk værksted, og senere hovedsæde. Ejendommen, som i dag fremstår med flere flotte kunstneriske udsmykninger.

Ejendommens nuværende ejer, der erhvervede den i 2014, besluttede at renovere ejendommen, som på daværende tidspunkt var misligholdt. Ejendommen skulle huse det moderne Kähler, med udstilling, museum, kontorer mv. Ejeren har gjort en dyd ud af, at genskabe og bibeholde reminiscenser af historien i ejendommen. Den er gennemgribende moderniseret fra enden til anden, og fremstår total renoveret med nye vinduer tag mv.

Beliggenheden er optimal i nærheden af centrum og i gåafstand til stationen. Til ejendommen hører der parkeringspladser og adgang til flisebelagt terrasse og grønne udenomsarealer.

Læs mere

Vil du vide mere?

Jesper Jensen

jje@nordicals.dk

+45 4055 1880

Præstøvej 111, 4700 Næstved

+4559501212

4700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top