Kalvehave Havnevej 43

Sagsnr. 11518003

4771 Kalvehave

Ejendomstype

Etageareal

445 m²

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.195.000 kr.

2.685 kr.

44.006 kr.

99 kr.

Hent prospekt

Sjældent udbudt ejerlejlighed i det tidligere badehotel

Den sidste del af det tidligere badehotel, en erhvervsejerlejlighed på 445 m², er nu ledigt til købers anvendelse. Lokalerne har i mange år været benyttet som restauration Kalvehave Færgegård, men nu er der mulighed for f.eks. at omdanne lokalerne til lækre lejligheder uden bopælspligt.

Ejendommen er en selvstændig erhvervsejerlejlighed, som ligger i forlængelse af den naturmæssige perle ’Feriecenteret Østersø Færgegård’, der indeholder 20 ferielejligheder. Deres faciliteter rummer b.la. indendørs swimmingpool, sauna, solarium, fællesrum og legeplads mv.

Erhvervsejerlejligheden udgør halvdelen af underetagen i den charmerende hovedbygning, der har den mest fantastiske udsigt udover lystbådehavnen i Kalvehave, vandet og Dronning Alexandrines Bro, som også er broen der er afbildet på femhundredkronesedlerne.

Lokalerne er på 290 m² i stueplan med to tilhørende kældre på ca. 155 m². Ejerlejligheden er inddelt med fokus på restauration med b.la. stort restaurationskøkken, opvaskerum, dame- og herretoiletter samt tilhørende krostue med ældre bardisk som samlingspunkt. Fra det store opholdsrum samt den tidligere krostue er der direkte udgang foran til større areal, hvor man kan sidde og nyde havnemiljøet og den dejlige udsigt.

Derudover er der også indgang til ejerlejligheden i gavlen fra parkeringspladsen og en udgang i gården. Der medfølger 10 parkeringspladser til ejerlejligheden. Desuden mindre aflåst gård bag ejendommen, hvor der er plads til opbevaring af cykler mv. Kældrene er der også adgang til udefra.

Ejerlejligheden nr. 22 har mange anvendelsesmuligheder, og må jf. lokalplan b.la. benyttes til lejligheder uden bopælspligt, ferielejligheder, liberalt erhverv så som kontor, klinik eller lignende.

Ejerforening og vedligeholdelse:
Der er etableret en ejerforening mellem ejeren af denne ejerlejlighed nr. 22 og Timeshareforeningen. Vedtægter forefindes. Al indvendig vedligeholdelse af ejerlejligheden forestås af ejer. Den almindelige vedligeholdelse af hovedbygningen, maling mv., varetages af ejerforeningen og fordeles efter vedtægterne. Der betales ikke noget fast årligt bidrag til ejerforeningen, det aftales hvert år hvilket arbejde der skal laves i ejerforeningen. Over de seneste 6 år, har sælgers gennemsnitlige vedligeholdelsesudgift pr. år ligget på kr. 10.800.

Ejendommen er løbende renoveret udvendig. Hovedparten af vinduerne er udskiftet til vedligeholdelsesfri Velfac alu/træ. Havemuren mod havnen er total genopbygget i 2015.

Læs mere

Sonny Raunholt Johansen

srj@nordicals.dk

+4559501212

Præstøvej 111, 4700 Næstved

+4559501212

4700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top