Telegrafgården 1, st.
4800 Nykøbing F

Sagsnr. 20519111

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

338 m²

461 m²

E

Gode lokaler til kontor / klinik / undervisning

Lejemålet er beliggende i den gamle TDC ejendom på hjørnet af Tværgade og Nygade i Nykøbing Falster og er et fremlejemål.

Lokalerne beliggende i stueplan, og er oplagt at blive opdele i to mindre fremlejemål, på hhv. ca. 110 m² og 118 m² plus andel af fællesarealerne, da de ligger i hver sin ende af bygningen.

Lokalerne som ligger på hjørnet af Nygade og parkeringsgården, består af tre mindre kontorlokaler, som evt. kan slås sammen for et stort rum. De har en utrolig høj loftshøjde og rigtig dejligt lysindfald samt god udsigt udover centrum. Der vil blive etableret egen indgang fra gården ved Nygade og ind i lokale B-025. Lokalet her er oplagt til brug for yogastudie, klinik eller anden liberalt erhverv.

Lokalerne som er beliggende i modsatte ende, består af et stort åbent rum, arkiv og personale faciliteter. Lokalerne her er oplagt til anvendelse for undervisning - og klubformål eller anden liberale erhverv.

Fælles for alle de ledige arealer er, at de kan istandsættes ved indgåelse af fremlejekontrakten efter nærmere aftale med fremlejegiver.

Af andre lejere i ejendommen kan nævnes LOOP fitness på 1. salen og resten af arealerne bliver benyttet af TDC.

Ejendommen er beliggende i gåafstand til centrum med gågademiljø, caféer, Kvickly og stationen.

Læs mere

Denne ejendom er udlejet

Vil du vide mere?

Mads Hess Jensen

mhj@nordicals.dk

+45 5950 1212

Præstøvej 111, 4700 Næstved

+4559501212

4700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top