Marielyst Strandvej 25A
4873 Væggerløse

Sagsnr. 11521109

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

670 m²

1.957 m²

B, C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

15.000.000 kr.

22.388 kr.

56.607 kr.

84 kr.

Fantastisk ejendom med stor synlighed

Centralt i Marielyst ligger ejendommen her. Den er placeret på byens hovedgade der strækker sig gennem et af Danmarks største ferieområder med en fantastisk sandstrand og sprudlende liv fra både lokale og turister. Efter at have opført virksomheden selv i 2008 ønskes det nu at ejendommen skal sælges til nye hænder. På ejendommen finder man 12 lækre ferielejligheder, restaurant/café og to selskabslokaler.

Ejendommen består af tre bygninger, men konceptet er opdelt i tre hovedpunkter; den ene værende de flotte ferielejligheder, alle med egen køkken, bad og terrasse der er beboet af gæster hele året og rummer op til fem personer der alle har rige parkeringsmuligheder på grunden. Den anden del af ejendommen er café/restaurant. Den er indrettet med alle faciliteter i køkkenet, mindre kontor, spiseområde både ude og inde samt toiletfaciliteter. I det indendørs spiseområde, der også fungere som selskabslokale til større arrangementer, kan taget køres af så gæsterne spiser under åben himmel uden at være forstyrret af blæst. Det tredje hovedpunkt er ejendommens to selskabslokaler; et på 1. sal med egen private balkon og et i restauranten med udgang til terrasse og have. Ejendommen fremstår bygningsmæssigt i rigtig god stand med bl.a. nyere automatisk træpillefyr, der varmer hele ejendommen op.

Det har selvfølgelig været nogle mærkelige år omsætningsmæssigt grundet Covid-19, men der er gode indtjeningsmuligheder hele året i form af både turister og lokale helårsbeboere og take-away af mad i alle genrer samt mulighed for meromsætning da nuværende ejer har haft aftenlukket.

Kontakt Nordicals Erhvervsmægler for mere information omkring denne enestående ejendom med den absolut bedste beliggenhed. Der er mulighed for selskabshandel hvis det ønskes.

Læs mere

Sonny Raunholt Johansen

srj@nordicals.dk

+4559501212

Præstøvej 111, 4700 Næstved

+4559501212

4700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top