Vesternæsvej 70

Sagsnr. 16520130

4900 Nakskov

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

348 m²

99.213 m²

D

Denne ejendom er solgt

Abuen Campingplads

Campingpladsen Albuen Strand er beliggende smukt ved Langelandsbæltet og Nakskov Fjord. Campingpladsen ligger i læ bag de lollandske diger, og lige uden for døren går Albuen Tange syv km ud mellem fjord og bælt med ”Blå Flag”, børnevenlig badestrand og strandenge.
Helt perfekt til vandreture, badedage på stranden, windsurfing og lystfiskeri. Nakskov Fjord byder på en naturskøn lagune, hvor det stille, lave vand er perfekt for bl.a. kajak og kitesurfing. Her er også et rigt fugleliv. Danmarks længste digecykelsti, der går fra Nakskov til Rødby, går også lige forbi Albuen. Nakskov som er den nærmeste større by nås på ca. 15 min. kørsel. I Nakskov er der alle muligheder for indkøb og hygge på cafe.
Der er masser af oplevelsesmuligheder i nærområdet som f.eks.: Knuthenborg Safaripark, Lalandia, Middelaldercentret, Fuglesang Kunstmuseum, Dodekalitten, Krokodille Zoo osv.
Campingpladsen har tilladelse til 250 campingenheder, hvoraf de 50 enheder kan være i form af campinghytter. Pt har campingpladsen 11 campinghytter, der endvidere byder på udendørs swimmingpool, legeplads, petanquebaner og et stort område der er velegnet til større træf. Derudover er der en bygning med reception, mindre butik og kontor samt på 1. sal en bolig til eget brug. På ejendommen er der diverse andre bygninger til brug for campingpladsens brugere i form af toiletter, bade, køkken osv.

Læs mere

Sonny Raunholt Johansen

srj@nordicals.dk

+4559501212

Præstøvej 111, 4700 Næstved

+4559501212

4700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top