Rødegårdsvej 102
5000 Odense C

Sagsnr. 28811

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

862 m²

560 m²

C

Boligudlejning - 12 lejemål

Ejendommen er velbeliggende på hjørnet af Rødegårdsvej og Nansensgade i Odense C, hvor der er gode busforbindelser/kommende letbane, indkøbs- og skolemuligheder i nærmiljøet. God beliggenhed for studerende på Universitetet/UCL med videre.

Der er tale om en nydelig og regulær boligudlejningsejendom med 12 lejemål opført i røde sten. Hovedparten af vinduerne er skiftet til træ/aluminium i forbindelse med renoveringer. De 2 hoveddører er netop skiftet.

Taget er i tegl, hvoraf flertallet af kvistene er med pæne zinkinddækninger. Opgangene, hvortil der er dørtelefon, er i flot malet stand og med linoleumstrin. Døre er skiftet til branddøre i renoverede lejligheder.

Der er adgang til fælles, flot og spændende gårdmiljø med fælles renovation, cykelparkering, græs, træterrasser med bænke m.m. Der betales i fællesskab til pasning af dette gårdanlæg fra omkringliggende udlejningsejendomme/ejerforeninger, hvilket også er årsagen til reduceret
afsætning af vicevært udgift i driftsudgifterne.

Kælderen er indrettet med vaskerum, vaskemaskiner med kortlæser samt kælderrum til lejerne. Ejendommen er indrettet med 4 stk. 3-værelses boliger på 69-96 m², mens de øvrige er 2-værelses boliger på 59-69 m². Lejlighederne er med hvide element køkkener,
flisebadeværelser samt trægulve. Flere soveværelser er med faste skabe.

Af de 9 boliger, som er moderniseret efter §5 stk. 2, er de 7 stk. moderniseret indenfor de sidste 8 - 9 år, mens de resterende 2 stk. er moderniseret i år 2008 (Rødegårdsvej 104 st. tv. og 1. tv.). Disse 9 lejemål kan justeres i lejen ved fremtidige fraflytninger og reguleres
efter NPI. Der foreligger overordentligt godt materiale til underbygning af de gennemgribende renoveringer, udlejninger og varslinger. De sidste 3 boliger er desuden i pæn/nydelig stand, men dokumentation for istandsættelser foreligger ikke.

Der er højt uudnyttet loftrum på 3. sal (indrettet til depotrum, som ikke benyttes af lejerne).

Det bemærkes, at ejendommen er bindingspligtig i Grundejernes Investeringsfond, men 18B saldoen står pr. 31.12.20 i minus med kr. 787.830,83, så det varer ca. 11 - 12 år, inden der skal ske indbetaling til denne konto.

Alt i alt en meget flot og regulær ejendom.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Niels Jørgensen

nij@nordicals.dk

+4551252825

Klosterbakken 12, 1. tv., 5000 Odense C

+4566138060

5000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top