Middelfartvej 499

Sagsnr. 27026

5491 Blommenslyst

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

749 m²

3.725 m²

E

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

2.795.000 kr.

3.732 kr.

19.747 kr.

26 kr.

Hent prospekt

Blandet bolig-/erhvervsejendom

På Middelfartvej med indkørsel fra Tornmarksvej ligger denne store og præsentable blandet bolig og erhvervsejendom med et samlet areal ifølge BBR på hele 749 m2. Bygningerne er opført i henholdsvis 1900/2000/2003/2012 i pudsede/vandskuret facader og med cementtagsten.

Ejendommen er beliggende på en 3.725 m2 stor grund med en flot og velanlagt gårdhave, have samt stor indkørsel med parkeringsareal til erhvervsdelen - direkte indkørsel fra Tornmarksvej. Ejendommen er centralt beliggende tæt ved skole, indkøbsforretninger, offentlig transport, nem adgang til motorvejen og kun ca. 15 min fra Odense Centrum. Som erhvervsdrivende er der masser af mulighed for synlighed og reklame ud mod Middelfartvej.

Villaen på Middelfartvej er netop nymalet og indeholder: Entré med trappeforløb til 1. salen, pænt badeværelse med fliser og bruseniche samt en delvis åben mellemgang med skabe. Herudover er der i stueetagen en dejlig stor og lys stue med fransk dør til stort køkken/alrum med flotte lyse elementer, alt i hårde hvidevarer og direkte udgang til den skønne gårdhave. Villaens 1. sal er med repos, godt værelse med synlige bjælker, kontor/værelse samt et godt soveværelse med adgang til walk-in closet.

Derudover er der kælder med vaskerum - hele villaen opvarmes med fjernvarme.

Erhvervslokale, butik og værksted er fordelt som følgende: Fra villaens gårdhave er der adgang til et godt stort værksted og depotrum samt en fuldt forberedt loftsareal. Herfra er der adgang til en frokoststue/kontor med adgang til en særdeles stor og flot renoveret butik med bjælkelofter og nyere kundetoilet. Butikkens 1. sal er ligeledes flot moderniseret og med adgang til fint depotrum. Herudover er der en stor stål lagerhal og udhus.

Denne skønne ejendom har mange anvendelsesmuligheder som bestemt skal ses og opleves. Ejendommen er både anvendelig for familien der ønsker at kombinere en skøn bolig med sit erhverv samt erhvervskunden der ønsker synlighed. Ejer oplyser at detailsalg er tilladt fra ejendommen.

Læs mere

Jens H. Mårtensen

jhm@nordicals.dk

+4529176886

Klosterbakken 12, 1. tv., 5000 Odense C

+4566138060

5000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top