Bredgade 18
5492 Vissenbjerg

Sagsnr. 71240-7

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

215 m²

865 m²

F

Investeringsejendom

Boligudlejningsejendom med 3 lejligheder og carport samt udlejet værksted.

Ejendommen er beliggende på lukket vej i landsbyen, Bred, som ligger ca. 2 kilometer fra Vissenbjerg by. Ejendommen har en central placering i byen, som er delt af jernbaneforbindelsen mellem Odense og Fredericia. Med en beliggenhed tæt på både Vissenbjerg og Aarup, så er der heller ikke langt til Den Fynske Motorvej. Der er god mulighed for kulturelle og sportslige tilbud i området, som ligeledes har et aktivt erhvervsliv. Med jernbaneforbindelse tæt på boligen, vil ejendommen være attraktiv for bosættere, som ønsker at bo i et mindre bysamfund, men stadig vil have muligheden for at kunne pendle mellem hjem og arbejde.

Ejendommen har 2 lejligheder i stueplan, hvoraf den ene lejlighed ligeledes har adgang til værelser og bad/toilet på 1. salen. Lejligheden til venstre er på ca. 40 m² jf. BBR, hvorimod lejligheden til højre er på ca. 120 m² i 2 plan. Der findes ligeledes en lejlighed i kælderen, som er på ca. 55 m². Det tilhørende værksted er udlejet.

Lejligheden i stueplan til venstre har stor stue, soveværelse, køkken og toilet med brus. Der er adgang fra køkken til mindre balkon på bagsiden af huset.

Lejligheden i stueplan til højre og 1. sal har køkken med nedgang til vaskerum i kælder. Ligeledes er der 2 stuer, heraf en med brændeovn. Fra stuen er der udgang til mindre høj terrasse. På 1. salen finder man badeværelse samt værelser og opholdsrum.

Til ejendommen hører carport af ældre årgang.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Niels Peter Nøddeskou-Fink

npn@nordicals.dk

+4530616109

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top