Teglgårdsparken 118

Sagsnr. 27565-1

5500 Middelfart

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

450 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

270.000 kr.

600 kr.

135.000 kr.

Hent prospekt

Unikt lejemål

I området Teglgårdsparken ligger blandt andet F. Uhrenholt koncernens domicil, Lægegården, Fysioterapi og speciallæger, samt adskillige andre spændende aktører. Hele området har haft en rivende udvikling igennem de senere år og fremstår flot og med gode proportioner.

Selve bygningskomplekset ligger som den første ejendom, når du entrerer området med en flot buet græsplæne foran.

Bygningerne er opført i gule sten, nye eller istandsatte vinduer, massive udvendige døre og et tag i skifer med kobbertagrender. Ejendommen har i år 2007 gennemgået en totalrenovering, hvor alt er renoveret eller nyopført i de bedste materialer.

Der er indvendigt massive egetræstrapper og gulve. Nogle gangarealer med sisaltæpper og andre i travertinfliser. Klinikrum er typisk med linoleum som gulvbelægning.

Der er frit udsyn fra kælder til 2. sal indvendigt i bygningen med fritlagte bjælker og med buet flot trappe og repos. Flere kontorer er med glasvægge i buet konstruktion. Der er overalt i ejendommen benyttet særdeles kvalitetsmæssige materialer, hvorfor ejendommen
fremstår indbydende udover det sædvanlige.

Der er udgravet ekstra kælder på 150 - 200 m² til brug for ventilations/klimaanlæg. Etableret elevator. 12 badeværelser/toiletter med travertinfliser. Alle vægge er med filt, flotte træpaneler m.m. Alt i bedste kvalitet.

Ejendommens benyttelse har hidtil været i brug indenfor sundhedssektoren. Ejendommen fremstår derfor i dag med enkelte specialinstallationer - som dog nemt vil kunne reetableres til en reel kontorejendom for bruger - om end dette måtte være ønsket. Ejendommens fleksibilitet er dermed også dens styrke.

Arealerne fremstår dermed i dag klar til benyttelse som sundhedshus/klinik - eller nemt ombygget som fortrinligt firmadomicil for handelsvirksomhed, advokat, revisor eller lignende, med både cellekontorer samt åbne kontorfællesskaber. Hertil kantineforhold, opholdsrum, reception, bad/omklædning mv.

Der er 63 p-pladser til ejendommen, hvoraf p-pladserne ved endegavlene er brostensbelagte og øvrige med SF-sten.

En smuk og charmerende ejendom, med bedste beliggenhed. Ejendommen har mange skønne fine detaljer, og især effekten af det store åbne miljø fra kælder til kvist, gør ejendommen helt unik.

Læs mere

Jesper Engskov

jen@nordicals.dk

+4526141426

Klosterbakken 12, 1. tv., 5000 Odense C

+4566138060

5000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top