Adelgade 16
5610 Assens

Sagsnr. 27803

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

352 m²

291 m²

C

Veldrevet boligudlejningsejendom

En rigtig fin og regulær 5 families boligudlejningsejendom. Ejendommen er beliggende i typisk boligområde på modsat side af Vor Frue Kirke på Adelgade i Assens. Der er fine trætermovinduer i boligen. Ældre vinduer i kælder. Pudset facade og rødt tegltag i god stand. Endegavlen er netop renoveret med net og pudset op igen og mangler blot at blive malet.

Bagsiden af bygningen vender ud til den tidligere Borgerskole, som nu er ombygget til kontor og fine boliger. Der er tilkørsels- og parkeringsmulighed for 5 biler på granitskærver (dug under) bag ejendommen. Dernæst fælles fliseareal, hvorfor det er en meget let grund at passe/vedligeholde.

I kælderen er der depotrum, cykelparkering og fælles vaskeri mod betaling (kr. 15 pr. vask og 1 kr. pr. min. for tumbler).

Lejlighederne er i varierende størrelse, men fælles for dem alle er, at de er i god og flot moderniseret stand. Senest er der opsat nyt vaskearrangement i boligen st. th., 1. tv., 1.th. og 2. sal, samt nye trægulve i st. tv. Opgangen er i nydelig og velholdt stand.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Niels Jørgensen

nij@nordicals.dk

+4551252825

Klosterbakken 12, 1. tv., 5000 Odense C

+4566138060

5000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top