Mandelalleen 1 & Tobaksvej 10

Sagsnr. 73217-8

5610 Assens

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

Køb

2.191 m²

8.137 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

8.750.000 kr.

3.994 kr.

91.706 kr.

42 kr.

Hent prospekt

Domicilejendom med tilhørende haller

Liebhaveri defineres ofte som ejendomme med f.eks. en særlig god beliggenhed, en særlig arkitektur, en unik historie, en særlig årgang eller i det hele taget et særpræg. Eller bare ejendomme der på den ene eller anden måde er enestående og som kun findes i begrænset antal. Vi tillader os at definere denne ejendom som liebhaveri, da den opfylder nogle af ovennævnte kriterier.

Der er her mulighed for at erhverve sig en domicilejendom af høj kvalitet, med eller uden tilhørende haller til lager/produktion. De 2 ejendomme er beliggende ved siden af hinanden på hver sin matrikel, og ved et samlet køb erhverver køber sig bygninger på næsten 2.200 m².

Domicil til kontor/showroom m.m.
Ejendommen er beliggende på skrående grund, hvor bagsiden er i niveau med ejendommens 1. sal. Herfra kan køber nyde den flotte udsigt over Lillebælt og Torø Vig. Stilen og arkitekturen giver ejendommen et specielt udtryk, og der er tale om en domicilejendom af høj kvalitet.

En køber får 494 m² fordelt på 2 etager. Ejendommen entreres fra stueetagen i ejendommens højloftede indgangsfacade, som er åbent fra stueetagen og helt op til kip på 1. sal. Indgangsfacadens mange vinduespartier giver et flot og godt lyst indtryk af ejendommen, når man står i foyer, hvor man også mødes af trappen til 1. sal.

Indretningen er med materialevalg af god kvalitet, og i det hele taget får man et indtryk af en velholdt og stilfuld domicilejendom. En køber får en fleksibel ejendom, hvor der kan skabes gode rum og lækre miljøer.

Haller til lager/produktion
På særskilt matrikel beliggende som nabo til kontorbygningen, er der opført 3 sammenhængende haller på i alt ca. 1.700 m². Hallerne er opført af flere omgange, med opførelse af den sidste hal i 2002. Der er p.t. åben mellem hal 2 og hal 3, som anvendes af ejer selv, og der er lukket mellem hal 1 og hal 2, da hal 1 p.t. er udlejet til 3. mand med snarligt udløb af lejeaftale. En køber vil derfor kunne disponere over alle 3 haller. Alle haller er søjlefrie og regulære med støbte gulve og god portdækning. Hallerne er alle beklædt med metalplader, og tagbelagt med hhv. stål og bølgeternit. Der er gode tilkørselsforhold til hallerne.

3 solide og regulære haller med rigtig god portdækning. Kan som nævnt købes særskilt eller sammen med den flotte domicilejendom på nabogrunden.

Læs mere

Kenneth Jørgensen

knj@nordicals.dk

+4520145355

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top