Kirkebjergvej 13, Flemløse
5620 Glamsbjerg

Sagsnr. 29233

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

409 m²

1.029 m²

A2010

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

1.950.000 kr.

4.768 kr.

22.731 kr.

56 kr.

Kontorejendom med tidssvarende indretning

Regulær kontorejendom, der tidligere har huset Rise Sparekasse.

Ejendommen er opført i røde mursten med nyere tagbeklædning i fladvalset fransk tegl, som er pålagt i 2018/2019. Der er yderligere solcelleanlæg monteret. Generelt er ejendommen blevet flot istandsat på samme tidspunkt som det nye tag. Der er yderligere skiftet en del vinduer, foretaget en del vedligeholdelse, som pudsning af sokkel, ny gaskedel, reparation af rørføring samt skiftet tæpper.

Indretningen i stueplan består af vindfang, stort og regulært ekspeditionsområde samt mødelokaler. Fra ekspeditionslokalet er der trappe til både 1. sal og kælderen.

På 1. sal er der yderligere kontor og mødelokale samt personalefaciliteter i form af køkken og badeværelse.

I kælderen er der et areal der har været benyttet til boksanlæg, lager/teknikrum samt yderligere depotrum.

Der er parkeringsfaciliter foran indgangspartiet. På modsatte side af ejendommen er der udvendig trappe til kælderplan, hvoraf en del af kælderen er i plan med grunden.

Ejendommen fremstår i flot og tidssvarende stand, og vil i sin nuværende form kunne benyttes til flere former for liberalt erhverv.

Området åbner også mulighed ændret anvendelse til f.eks. bolig.

Der skal i ske ændring af det eksisterende kloaksystem i området hvor ejendommen ligger, således regnvand og spildevand bliver separeret. Assens Kommune foretager arbejdet på offentlig vej, og den enkelte grundejer skal selv sørge for adskille regn- og spildevand på egen grund, og få det tilsluttet de respektive stik. Arbejdet er pt. udsat.

Der arbejdes endvidere på indlæggelse af fjernvarme i Flemløse til afløsning af naturgas. Der er umiddelbart tilslutning til projektet, men det er ikke endeligt besluttet af gennemføre det.

Læs mere

Vil du vide mere?

Niels Jørgensen

nij@nordicals.dk

+4551252825

Klosterbakken 12, 1. tv., 5000 Odense C

+4566138060

5000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top