Bergmannsvej 73, Thurø
5700 Svendborg

Sagsnr. 71198-6

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

163 m²

769 m²

F

Boligudlejningsejendom

Nydelig boligudlejningsejendom med 2 lejligheder samt stort værksted.

Ejendommen er beliggende ud til hovedgaden på Thurø tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport.

Bygningerne fremstår fortrinsvist med pudsede og malede facader, hvor beboelsen har flotte fremhævede pilastre, som bygningsudsmykning. Ejendommen er overvejende tagdækket med naturskiffer. De øvrige bygninger har eternittag.

Beboelsen er indrettet med en lejlighed i stueplan og en på 1. sal.

Stuelejligheden indeholder entre, kammer, køkken, stor stue med spiseafdeling, værelse, ældre badeværelse med brus samt soveværelse. Derudover findes egen baggang med udgang til fælles baggang/vaskeri. Fra lejligheden er der nedgang til lille kælder.

1. sals lejligheden har adgang via udvendig vindeltrappe. Lejligheden er indrettet med entre, stor stue med fritlagte hanebånd og udsigt til Skårupsund, ældre køkken og badeværelse samt værelse og soveværelse.

Bag beboelsesejendommen findes godt opvarmet værksted med betongulv. I forbindelse med værkstedet er der en separat delvist isoleret garage-/lagerbygning. Der er indrettet toilet og mandskabsrum i mellembygningen. Nuværende ejer har tidligere selv anvendt værkstedet og har opkøbt jord, således det er muligt at komme til værkstedet bagfra via Hulvej.

Værksted og lager vil være til købers disposition.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Ulrich Nielsen

uni@nordicals.dk

+4520267090

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top