Englandsvej 6, Tved
5700 Svendborg

Sagsnr. 73336-7

Ejendomstype

Etageareal

Grund

1.904 m²

20.000 m²

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

11.000.000 kr.

5.777 kr.

51.956 kr.

27 kr.

Produktion/Lager/Kontor

I Svendborgs østlige erhvervsområde finder vi denne kvalitetsejendom opført i 2004, og senest anvendt af Jørgen Jensen A/S til værksted/lager med tilhørende administration.

Ejendommen er beliggende på en 20.000 m² stor grund, hvorfor planforholdene giver gode udvidelsesmuligheder.

Ejendommens samlede areal andrager 1.693 m², som fordeles på særskilt administrationsafsnit, værkstedshal og lager-/produktionshal.

I forbindelse med ejendommen findes åbent halvtag på 211 m² til udvendig oplagring. Hele det bebyggede område er befæstet med SF-sten og indhegning med port adgang.

Der findes gode tilkørsels- og parkeringsforhold til ejendommen, ligesom der på det bebyggede område af grunden er gode opbevaringsmuligheder. Der er mulighed for kørsel hele vejen rundt om ejendommen.

Med facade mod Englandsvej findes administrationsafsnittet, som er indrettet med receptionsafsnit, fordelergang med adgang til 3 kontorer, mødelokale, kantine med spiseplads og kundetoilet. Fordelergangen er overdækket med glas, hvilket giver hele administrationsafsnittet et godt lysindfald. Administrationsafsnittet andrager i alt ca. 193 m², og fremtræder yderst indbydende med flotte lyse trægulve i kontorerne samt klinkegulv i den resterende del. Der findes gulvvarme i denne del af ejendommen.

Fra administrationsafsnittet er der adgang til isoleret og opvarmet værkstedsdel på ca. 450 m². Her er indrettet 2 særskilte toiletter med bad og omklædning i en indbygget del i hallen, med udnyttelse af loftshøjden til teknikrum og mindre lagerrum. Værkstedet er yderst regulært og søjlefrit med 2 alu-hejseporte til hver side af ejendommen, og en større skydeport mod det store lagerafsnit. Der findes loftsbelysning i kip og støbte gulve. Frihøjden i værkstedsdelen er ca. 4 meter i siderne og ca. 6,5 meter til kip.

Værkstedsdelen er udstyret med spånsugningsanlæg og er opvarmet af kalorifereanlæg.

Som nævnt er der etableret større port som adskiller værksted og lager, porten måler ca. 7 meter i bredden. I bunden af det ca. 1.050 m² store lagerafsnit findes en tilsvarende port. Lagerafsnittet er også indrettet med ovenlys i kip og har samme frihøjde som værkstedet. Gulvene er støbte og lageret opvarmes af kalorifere.

Læs mere

Niels Peter Nøddeskou-Fink

npn@nordicals.dk

+4530616109

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top