Englandsvej 6

Sagsnr. 75073-8

5700 Svendborg

Ejendomstype

Etageareal

1.693 m²

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

677.200 kr.

400 kr.

169.300 kr.

Hent prospekt

Erhvervsejendom til lager/produktion med tilhørende administrationsafsnit

I Svendborgs østlige erhvervsområde finder vi denne kvalitetsejendom opført i 2004, og senest anvendt af Jørgen Jensen A/S til værksted/lager med tilhørende administration.

Ejendommens samlede areal andrager 1693 m², som fordeles på særskilt administrationsafsnit, værkstedshal og lager-/produktionshal. I forbindelse med ejendommen findes åbent halvtag på 211 m² til udvendig oplagring. Selve grunden hvorpå ejendommen ligger andrager 20.000 m². Der findes således gode tilkørsels- og parkeringsforhold, ligesom der på grunden er gode opbevaringsmuligheder. Der er mulighed for kørsel hele vejen rundt om ejendommen.

Den første del af ejendommen, med facade mod Englandsvej, entreres i administrationsafsnittet som er indrettet med receptionsafsnit, gangafsnit med adgang til 3 kontorer, 1 mødelokale samt kantine med spiseplads. Endvidere findes kundetoilet. Gangen er overdækket med glas, hvilket giver hele administrationsafsnittet et godt lysindfald. Administrationsafsnittet andrager i alt ca. 193 m² og fremtræder yderst indbydende med flotte lyse trægulve i kontorerne samt klinkegulv i den resterende del. Kontorerne er møbleret med nødvendigt kontor udstyr. Der findes gulvvarme i denne del af ejendommen.

Fra administrationsafsnittet er der adgang til isoleret og opvarmet værkstedsdel på ca. 450 m². Her er der indrettet 2 særskilte toiletter med bad og omklædning i en indbygget del i hallen, med udnyttelse af loftshøjden til teknikrum og mindre lagerrum. Værkstedet er yderst regulært og søjlefrit med 2 aluhejseporte til hver side af ejendommen og en større skydeport mod det store lagerafsnit. Der findes loftsbelysning i kip og støbte gulve. Frihøjderne i værkstedsdelen er ca. 4 meter i siderne og ca. 6.5 meter til kip.

Værkstedsdelen er udstyret med spånsugningsanlæg og er opvarmet af kalorifereanlæg. Derudover findes forskelligt løsøre i form af flere maskiner til tømrervirksomhed, som kan overtages efter nærmere aftale med udlejer.

Som nævnt er der etableret større port som adskiller værksted og lager, porten måler ca. 7 meter i bredden. I enden af det ca. 1050 m² store lagerafsnit findes en tilsvarende port. Lagerafsnittet er også indrettet med ovenlys i kip og har samme frihøjder som værkstedet. Gulvene er støbte og lageret bliver opvarmet af kalorifere.

Læs mere

Niels Peter Nøddeskou-Fink

npn@nordicals.dk

+4530616109

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top