Hulgade 9

Sagsnr. 75145-8

5700 Svendborg

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

325 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

195.000 kr.

600 kr.

48.750 kr.

Hent prospekt

Sundhedshuset

Den tidligere social- og sundhedsskole er blevet ombygget, renoveret og indrettet på ny, og huset har siden sin start fået tilgang af flere lejere indenfor sundhedssektoren.

Der er derfor kun 5 ledige moduler tilbage i huset, beliggende i ejendommens stueetage. Derfor søges stadig behandlere/klinikker eller virksomheder indenfor sundhedssektoren, som kan give huset et endnu bredere udvalg af forskellige behandlingsformer.

Bygningen er gennemgående blevet renoveret, faktisk er stort set hele ejendommens indmad nedrevet og bygget op på ny, og for nyligt er hele ejendommen blevet malet udvendigt. Der er således helt ny indgang, nye elevatorer, ny trappe til 1. og 2. sal, nye toiletter, nye vinduer, nye flugtveje, brandalarmering, alle rum er nyindrettet, ny gulvbelægning, der er etableret lysgennemgang til stueetagen (fra ovenlyset), alle el-, vand- og varmeinstallationer er udskiftet, og derudover er taget renoveret og ekstra isoleret m.m. Og så er der etableret nyt ventilationsanlæg som dækker hele huset. Bortset fra ydervæggene er der tale om en helt ny ejendom.

Indretningen ser arkitektonisk spændende ud, bl.a. med fuldglasvægge, farvet folie, grafisk udsmykning og et generelt gennemgående enkelt lyst materiale- og farvevalg.

Der er sket indretning af 3 hele etager, hvor følgende lejere p.t. har lejet sig ind:
- Svendborg Kommune har indrettet sig med faciliteter i stueetagen og på hele 1. sal. Kommunen udbyder forskellige sundhedstilbud i huset, som for eksempel rygestoptilbud, vægtstoptilbud, genoptræning og rehabiliteringstilbud til borgere med diabetes, hjertekarsygdomme, kræft og KOL, samlet under et tag.
- Ortopædisk fodtøj fra Sahva i stueetagen
- Fodklinik i stueetagen
- OUH screeningsenhed på 2. sal
- Kiropraktor og fysioterapeut på 2. sal
- Psykolog på 2. sal
- Tandlæge klinik på 2. sal

Der er 5 ledige moduler tilbage i huset, beliggende i stueetagen. Hele ejendommens 1. og 2. sal er lejet ud. De ledige arealer fremstår på nuværende tidspunkt helt regulære uden nogen form for indretning, og hvert modul andrager 65 m² bruttoareal, dvs. inkl. andel af fælles- og opholdsarealer. Det er således op til lejer selv at stå for lejemålets indretning og udformning, herunder evt. køkkenfaciliteter, og den udbudte leje pr. m² er fastsat ud fra de nuværende forhold. Den nuværende regulære indretning, giver lejer god mulighed for at udnytte alle m².

Hvert "lejemål" udbydes med nye gulve i form af linoleumsgulve, malede vægge, fuldglasvægge og ventilationssystem. Udlejer tilbyder at være med til at indrette de respektive lejemål mod betaling af merleje, og mod indgåelse af en bindingsperiode alt afhængigt af omfanget af ombygningen.

Udover den årlige leje, betaler hver lejer for eget forbrug af el, vand og varme samt andel af ejendommens fællesomkostninger. Dvs. at man som lejer i Sundhedshuset helt kan koncentrere sig om sin virksomhed, alle faciliteterne omkring lejemålene holdes af eksternt firma.

Sundhedshuset ligger helt tæt ved byens banegård og busholdeplads for både lokal- og regionalbusserne. Man kan således nemt komme til og fra ejendommen med offentlige transportmidler. Ved ejendommen findes 17 P-pladser samt parkeringshus med 2 timers gratis parkering. Byens gågade ligger i gåafstand.

Læs mere

Niels Peter Nøddeskou-Fink

npn@nordicals.dk

+4530616109

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top