Jönköpingvej 1
5700 Svendborg

Sagsnr. 73212-6

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.472 m²

4.276 m²

D, E

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

4.300.000 kr.

2.921 kr.

10.386 kr.

7 kr.

Fabriks-/værkstedsejendom

Ejendommen er en veldimensioneret fabriks-/værkstedsejendom, beliggende i Svendborgs nordlige erhvervsområde tæt på motorvejstilslutningen.

Området er det vel nok mest efterspurgte erhvervsområde for produktionsvirksomheder, bilforhandlere, -værksteder og lignende.

Ejendommen har i en lang årrække været anvendt til værktøjsfabrik og før den tid lastbilværksted.

På grund af ejendommens indretning og synlige beliggenhed vil den være anvendelig til mange former for produktion-, handels- og værkstedsformål.

Ejendommen er oprindelig opført i 1970 og efterfølgende tilbygget af flere gange. Ejendommen består i hovedtræk af næsten 900 m² produktionsarealer, i underkanten af 400 m² administrationsarealer, en bolig på 120 m² og en særskilt lagerbygning på 90 m².

Der er adgang til ejendommen via præsentabelt vindfang og modtagelse/reception med ovenlys. Administrationen er indrettet med kontorer i forskellige størrelser, konferencerum, tekøkken mv. I administrationsdelen mod produktionshallen er der etableret værkfører- og programmeringskontor.

Produktionshallen er en søjlefri hal med støbte gulve og en frihøjde i siderne på ca. 4 meter og en frihøjde til kip på ca. 7 meter. Hallen er isoleret og ligesom i administrationsdelen er der monteret varmegenindvendingsanlæg.

I ca. halvdelen af hallen er loftet sænket. Fra hallen er der adgang til kantine og omklædningsrum, toiletter, depotrum mv. Over kantine, omklædningsrum mv. er der arkiv og lager på 1. sal.

Udover fabrikken findes beboelsesejendom. Boligen er indrettet med entré, stue med udgang til terrasse, soveværelse, kammer, 2 sammenhængende værelser, køkken samt baggang. Bygningen har overvejende nyere vinduer, men er i øvrigt ikke moderniseret.

Endvidere findes en separat lagerbygning, der oprindeligt er opført som udstilling til biler.

Den ubebyggede del af grunden anvendes foran administrationen til parkering. Den vestlige del af grunden er fortrinsvist asfalteret og anvendes til personaleparkering og tilkørsel til hallen.

Læs mere

Ulrich Nielsen

uni@nordicals.dk

+4520267090

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top