Klosterplads 9
5700 Svendborg

Sagsnr. 71128-6

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.107 m²

300 m²

F

Investeringsejendom

Ejendommen er en yderst regulær kontorejendom, der er beliggende i Svendborg Centrum overfor banegården med få meter til gågadenettet og ca. 200 meter til Svendborg Havn.

Bygningen er en 5½ etages murstensejendom tagdækket med tegl.

Ejendommens stueetage er indrettet til butik, hvor der er en særdeles god facadedækning. Butikken råder endvidere over lokaler i kælderen.

Der er adgang til den øvrige del af bygningen via præsentabel trappeopgang, hvor der ligeledes er installeret elevator gående til 4. sal.

Bygningens 1. - 3. sal anvendes til revisionskontor, 4. og 5. sal anvendes af Svendborg Provsti og et shippingfirma.

Der er flot udsigt udover Svendborg Havn og havneområderne fra bygningens 3 øverste etager.

På 4. sal er der udgang til tagterrasse.

Lejeforhold - ejendommen er i øjeblikket i sin helhed udlejet til Deloitte, der har fremlejet de etager, de ikke selv har haft behov for. Dette lejeforhold er gældende til den 31.12.2018, hvor Deloitte kan opsige lejemålet med 6 måneders varsel. Deloitte har dog udtrykt ønske om at fraflytte lokalerne, hvorfor der i nærværende salgsopstilling er taget udgangspunkt i at deres lokaler på et tidspunkt bliver ledige og at de øvrige lejere fortsætter deres lejemål.

Ejendommen kan naturligvis fortsat anvendes erhvervsmæssigt, men der skønnes også mulighed for at opdele ejendommen i ejerlejligheder og evt. konvertere disse til boligformål.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Ulrich Nielsen

uni@nordicals.dk

+4520267090

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top