Møllergade 22A, st.
5700 Svendborg

Sagsnr. 75446-7

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

629 m²

414 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

531.600 kr.

845 kr.

149.600 kr.

Butikslejemål

Sjældent udbudt butikslejemål på gågaden i hjertet af Svendborg. Med en fremragende facadedækning mod Lille Torv, er dette lejemål en unik mulighed for enhver butiksejer eller erhvervsdrivende, der ønsker at etablere sig i et af Svendborgs attraktive områder.

Lejemålet råder over et butiksareal i stueplan på ca. 400 m², som byder på en god indretning, der er klar til at imødekomme enhver butiks behov. Denne rummelige og veludnyttede plads samt gode loftshøjde, giver rig mulighed for at skabe en imponerende butiksoplevelse for kunderne. Med sin centrale placering har lejemålet en høj synlighed og tiltrækker en bred vifte af potentielle kunder og forbipasserende. Der er fine muligheder for udstillingsvarer foran butikken, direkte ud til gågaden.

Ejendommen har ligeledes adgang til kælder, der samlet udgør ca. 229 m². Denne kælder kan anvendes til lager- og personalefaciliteter, hvilket giver ekstra plads og fleksibilitet for enhver virksomhed. Dette er en god ressource for butiksejere, der har behov for ekstra opbevaringsplads.

Beliggenheden er en af de mest attraktive faktorer ved dette lejemål. Med sin centrale placering i Møllergade, tæt på Torvet, sikres der en konstant strøm af potentielle kunder og en høj synlighed for butikken. Der er let adgang til offentlig transport, hvilket gør det nemt for både kunder og personale at nå ejendommen.

Lejemålets placering er blandt kendte butikker, såsom Neye, Nielsens, Mr. Hardis, Change Lingerie og Nicoline Sko. Desuden har området flere caféer og spisesteder.

Mulighed for leje af parkeringspladser i ejendommens kælder.

Læs mere

Vil du vide mere?

Niels Peter Nøddeskou-Fink

npn@nordicals.dk

+4530616109

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top