Ramsherred 2

Sagsnr. 73294-6

5700 Svendborg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

592 m²

240 m²

D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

7.250.000 kr.

12.247 kr.

26.528 kr.

45 kr.

Hent prospekt

Domicilejendom

En af Svendborgs flotteste historiske bygninger udbydes hermed til salg.

Ejendommen er beliggende i bymidten med facade til Torvet og Ramsherred.

Bygningen er oprindeligt opført i 1886 til brand- og politistation og har været anvendt som sådan indtil 1966, hvorefter ejendommen overgik til andre formål.

Størstedel af ejendommen har i en længere årrække været anvendt af en af byens velrenommerede advokatkontorer, der de senere år har ekspanderet væsentligt, hvorfor de påtænker andre muligheder.

Bygningen er en fritliggende flot 2½ etages byejendom, der fremstår i røde mursten og er tagdækket naturskiffer. Bygningen er bl.a. udstyret med kamtakgavle, fremhævede markante kviste, gesimser mv.

Ejendommen er beliggende til Torvet og Ramsherred og har således en særdeles synlig beliggenhed. Der er offentlig parkering på Ramsherred og ved parkeringsplads mellem bygningen og nabobygningen museet Anne Hvides Gård.

Den bageste del af bygningen, den oprindelige brandstation, anvendes i dag til cafe. Cafeen er indrettet med stort serveringslokale med spisepladser, et lille køkken samt toilet. I cafeområdet findes den gamle vindeltrappe til 1. sal, hvor cafeen har lager. Derudover har cafeen kontor/lager på 2. sal, hvor der også er adgang til personaletoilet, der deles med advokatfirmaet.

Via præsentabel trappe er der adgang til advokatkontoret, hvor der i stueetagen er indrettet modtagelse med storrumskontor og separat mødelokale. 1. sal er indrettet med kontorer i forskellige størrelser og der er udgang til terrasse på 1. salen. På 2. sal findes kantine, mødelokaler og depotrum. Herudover findes lille kælder, der anvendes til lager.

Bygningen fremtræder både indvendig og udvendig i god vedligeholdelsesstand.

Ejendommen kan med fordel fortsat anvendes til domicilejendom for liberale erhverv, restauration og lignende, men vil også kunne ombygges til beboelse fsva. 1. og 2. sal.

Sælger er indstillet på at indgå en midlertidig lejekontrakt indtil de har fundet nyt domicil.

Læs mere

Ulrich Nielsen

uni@nordicals.dk

+4520267090

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top