Ryttermarken 5

Sagsnr. 73229-6

5700 Svendborg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

901 m²

3.339 m²

C, D

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

3.000.000 kr.

3.330 kr.

85.212 kr.

95 kr.

Denne ejendom er solgt

Butiks-/lagerejendom med beboelse

Kombineret erhvervs- og beboelsesejendom synligt beliggende i Svendborgs vestlige erhvervsområde.

Ejendommen er en regulær ejendom, hvor størstedelen af ejendommens erhvervsarealer er udlejet til 2 lejere, der har været i bygningen siden hhv. år 2000 og 2002.

I forbindelse med salg vil ejendommens beboelse samt lokaler, der er velegnet til kontorer, klinik, mødelokaler el. lign. - samlet ca. 300 m² blive ledig til en købers benyttelse.

Beboelsesejendommen er en 1½ plans murstensejendom med eternittag. Ejendommen har fået tilbygget en 1 plans bygning med build-up tag. Denne bygning anvendes p.t. som mødelokaler og der er etableret toilet i forbindelse hermed ligesom der er separat adgang til lokalerne.

Herudover er beboelsen indrettet med entre med trappe til 1. sal, bryggers, badeværelse, værelse, stor vinkelstue med udgang til terrasse samt stort køkken med spiseplads og udgang til terrasse. Fra stuen er der adgang til mødelokalerne. På 1. sal findes endvidere repos, stort badeværelse med kar og bruseniche, depotrum samt 3 store værelser.

Den udlejede del af ejendommen er fortil indrettet til butiks- og lagerformål. Lejemålet har siden 2002 været udlejet til samme lejer - Carl Hassing Eftf. A/S, der forhandler værktøj og dermed beslægtede varer. Lejemålet består af et vinkelbygget forretningslokale med adgang til regulært lagerlokale med hejseport til vare ind- og udlevering. I forbindelse med butikken findes særskilt kontor, derudover frokoststue, toilet, fyrrum samt separat kontor.

Bagtil findes separat lejemål, der siden år 2000 har været udlejet til Ribol, der anvender lokalerne til lager og salg af rengøringsartikler samt administration. Lejemålet består af et salgs- og ekspeditionslokale, separat lagerlokale med hejseport, kontor med 3 arbejdspladser, tekøkken og toilet.

Ejendommen og lejemålene fremstår generelt i god stand.

Ejendommen er beliggende på en stor regulær grund med mulighed for yderligere bebyggelse.

Her får køber mange gode kvadratmeter til en billig husleje.

Læs mere

Ulrich Nielsen

uni@nordicals.dk

+4520267090

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top