Torvet 1

Sagsnr. 73138-8

5700 Svendborg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

167 m²

68 m²

E

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

3.800.000 kr.

22.754 kr.

22.948 kr.

137 kr.

Hent prospekt

Palæejendom på Torvet

En perle på Torvet.

Spændende og yderst præsentabel palæejendom, beliggende ud mod Lille Torv, som især om sommeren bugner af liv i form af summende cafégæster og kulturarrangementer.

Ejendommen er omgivet af et hyggeligt og aktivt gågademiljø i Svendborg, og med Vor Frue Kirke i baggrunden og det "nye" brostensbelagte torv.

Ejendomme entreres fra Lille Torv og er indrettet med 4 brugbare etager, idet kælderen også står renoveret og klar til anvendelse. Der er direkte adgang til såvel kælder som stueetage, mens adgang til 1. og 2. sal sker fra indvendig trappe.

P.t. anvendes ejendommen som et velværehus, med diverse former for behandling på alle etager. Stueetagen andrager jf. BBR ca. 64 m², og er indrettet med butiksdel, et behandlingsrum samt flot toilet/bad. De 2 store flotte vinduespartier med sprossevinduer giver butiksdelen et flot lysindfald, og i det hele taget fremstår denne del yderst præsentabel med pænt lyst trægulv og smagfuld indretningsstil.

På 1. salens ca. 50 m² er der indrettet 2 behandlingsrum samt personalefaciliteter. Den indvendige trappe fører hen til 2. salens 50 m², hvor der er sket indretning af kontor/opholdsrum samt yderligere et behandlingsrum. Fra butiksdelen er der endvidere adgang til flot og renoveret kælder med lyse klinker på gulvet. Kælderen som andrager 48 m², anvendes som den resterende del af huset til behandling.

Ejendommen er jf. BBR opført helt tilbage i 1902, og der er løbende sket renovering og ombygning af ejendommen, senest i 2014 hvor den nuværende ejer overtog ejendommen fra optikerkæden Louis Nielsen. Her forestod ejer en gennemgående renovering af ejendommen både indvendigt og udvendigt. Bl.a. er der sket renovering af toilet i stueetage, nylagte gulve, nye vinduer og hoveddør i facaden, og så blev hele ejendommens facade pudset op på ny og malet. Alt i alt fremstår ejendommen som en charmerende ejendom i en generel god og præsentabel stand.

Trods renoveringen har ejer bibeholdt ejendommens flotte facade med flere arkitektoniske udtryk.

Ejendommen er velegnet til stort set alle former for detailhandel, men kan med myndighedernes godkendelse være ideel for liberalt erhverv, såsom pengeinstitut, forsikringsvirksomhed eller klinik. Der har tidligere været drevet en mindre café fra ejendommen, og en anvendelse indenfor restaurationsområdet kunne også være en spændende mulighed med gode muligheder for at opnå tilladelse til et udeserveringsareal.

Torvet har altid spillet en stor rolle i byens liv. Det var her, byens borgere stimlede sammen, når der var noget løs, og her de offentlige aktiviteter foregik. Også i dag er Torvet et centralt samlingspunkt. Ikke i så høj grad som før i tiden, men når der er torvehandel om lørdagen, eller når andre begivenheder eller 'events' finder sted, så er Torvet fyldt med liv og megen aktivitet.

Få år tilbage færdiggjorde Svendborg Kommune arbejderne i forbindelse med byudviklingsprojektet Den Grønne Tråd, hvis første etape, en ny indretning af Torvet, blev indviet i december 2015. De gamle brosten blev vendt og lagt på ny, stenene blev lagt i kombination med nye natursten og der blev sat ny beplantning rundt omkring hele Torvet. Havfruebrønden er også blevet genskabt på pladsen. For at gøre pladsen til et godt opholdssted, er der opsat bænke op mod Vor Frue kirkebanke.

Med omdannelsen af Torvet har kommunen ønsket at gøre pladsen til hele byens samlingssted med rum for torvehandel, caféliv, ophold og aktiviteter inden for kultur- og erhvervsliv. Alt til glæde for byens borgere og turister.

Læs mere

Niels Peter Nøddeskou-Fink

npn@nordicals.dk

+4530616109

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top