Tværvej 41

Sagsnr. 73245-7

5700 Svendborg

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

1.334 m²

4.819 m²

F

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

4.000.000 kr.

2.999 kr.

40.300 kr.

30 kr.

Hent prospekt

Værksteds-/lagerejendom

Værksteds-/lager- og kontorejendom beliggende på 4.819 m² stor hjørnegrund i Svendborgs nordlige erhvervsområde – tæt på motorvejstilslutning.

Ejendommen har god beliggenhed i et aktivt erhvervsområde, hvor der også findes uddannelsesinstitutioner.

Ejendommen består af en stor værkstedsbygning, som i mange år har huset Euromaster Dæk & Autoservice. Værkstedsbygningen har været benyttet til både biler og lastbiler, og har derfor god frihøjde. Der er i værkstedets nordlige ende 2 el-hejseporte overfor hinanden, hvilket muliggør gennemkørsel. Ligeledes er der monteret el-hejseport ved værkstedets kundemodtagelse. Kundemodtagelsen er bygget ind i værkstedet, som en separat sektion. I værkstedsbygningen findes ligeledes kontor, mindre lager, frokoststue samt mandskabsfaciliteter med toilet og brus. Opvarmning sker med kalorifere.

I tilknytning til værkstedet ligger en kold hal i god stand, med 1 el-hejseport. Bygningen har været benyttet til opbevaring. Begge bygninger er opført i røde sten, har betongulv og nyere tagbeklædning af bølge-eternit med ovenlys-områder. Belysning er LED i eksisterende armaturer.

Der findes gode parkeringsmuligheder til værksted og kold hal, og på dette område er der ligeledes en mindre overdækket bygning, som fremstår i dårlig stand.

Til ejendommen hører et parcelhus på 124 m² samt 64 m² kælder. Bygningen fungerer som kontorbygning for Svendborg Kommunes Hjemmepleje. Ejendommen er opført i røde sten med muret garage, og er indrettet med kontorer, køkken samt fællesstue for hjemmeplejens medarbejdere. Ejendommen opvarmes med naturgas, og har gasfyr og varmtvandsbeholder af nyere dato.

TDC har lejet areal til telemast på grunden mellem værksted og kontorejendom.

Læs mere

Niels Peter Nøddeskou-Fink

npn@nordicals.dk

+4530616109

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top