Jernbanegade 2
5750 Ringe

Sagsnr. 71140-6

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

612 m²

538 m²

F

Investerings-/forretningsejendom

Særdeles velbeliggende erhvervs- og boligudlejningsejendom.

Ejendommen har en synlig beliggenhed på hjørnet af Jernbanegade og Algade med parkeringsmuligheder foran og overfor ejendommen.

Ejendommen består af en 2½ etages murstensbygning med tegltag beliggende med facade mod Jernbanegade samt en 1½ plans ejendom med pudsede facader og tegltag beliggende med facade mod Algade.

Ejendommen består af en rummelig erhvervsdel, der er udnyttet i flere plan og som vil være til købers rådighed. Erhvervsdelen har tidligere været anvendt til cafe og bageri.

Erhvervsdelen består af et flisebelagt forretningslokale med god facadedækning. Fra forretningslokalet er der opgang til et serveringsområde med kundetoiletter.

Fra forretningslokalet er der endvidere nedgang til flisebelagt produktionslokale, der er beliggende i ejendommen mod Algade. Da denne ejendom er beliggende på skrånende grund er der tale om en meget høj kælder. Fra Algade er der portadgang til denne del af bygningen.

Fra produktionslokalet er der nedgang til kælder i Jernbanegadebygningen. Her findes diverse depotrum samt mandskabsrum.

Erhvervsdelen vil være velegnet til cafe/restaurant eller lignende, men henvender sig også til andre erhvervsformål, der ønsker en synlig beliggenhed kombineret med parkering lige ved døren.

Der er indrettet 2 store lejligheder på 1. og 2. sal i bygningen mod Jernbanegade.

1. sals lejligheden kan blive gjort ledig til købers rådighed. Lejligheden andrager 128 m² og består en trappeopgang, egen entre, soveværelse med fransk altan, nyere badeværelse, værelse, køkken, spisestue med sildebensparket og stue med udgang til altan.

På 2. sal findes lejlighed på 90 m², der er indrettet med entre, 2 værelser, badeværelse, soveværelse, køkken samt stue med udgang til altan.

Herudover findes lille haveanlæg og baghus, der er anvendes som depot for lejerne.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Ulrich Nielsen

uni@nordicals.dk

+4520267090

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top