Bøstrup Strandvej 23

Sagsnr. 73288-7

5953 Tranekær

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

750 m²

8.065 m²

E, G

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

2.450.000 kr.

3.267 kr.

18.305 kr.

24 kr.

Hent prospekt

Bøstrup Strandgård

Når du kører over Langelandsbroen, og kommer til Langeland - så mærker du straks den tiltrækningskraft, som øen har. Du er ikke den første, som har denne følelse - det har mange før dig haft. Adam Oehlenschläger skulle efter sigende have fundet inspiration ved Stengade Skov til første vers i "Det er et yndigt land", og N.F.S Grundtvig faldt i ulykkelig kærlighed til godsejerfruen på Egeløkke ved Bøstrup. Kaj Munk fandt senere inspiration til sit skuespil "Egeløkke", hvor han skildrer den unge Grundtvigs sværmerier for godsejerfruen.

Langeland finder hurtigt en plads i ens hjerte, hvilket også skete for de nuværende ejere af Bøstrup Strandgård, da de - som tilflyttere for 12 år siden - erhvervede denne smukke naturperle, tæt på Langelandsbæltet.
Her driver værtsparret et meget rost og velfungerende sted for både kurser, ferieophold, lejrskoler og bryllupper. Kun fantasien sætter grænser for faciliteternes benyttelse, og med en efterspørgsel udover ejernes kapacitet, så findes der et stort potentiale, som kan udnyttes.

Når du kører ind på Bøstrup Strandgård, er du ikke i tvivl om, at værtsparret har passet og plejet både bygninger og hele parkområdet. Hovedbygningen i 2 plan, som i dag huser værtsparrets privatbolig, fremstår flot og velmoderniseret - med god udnyttelse af boligens 214 m².

På hver side af hovedbygningen ligger de 2 længer, hvor den ene længe har værelser, toiletter og baderum - og den anden længe har selskabslokale, industrikøkken samt enkelte værelser. Begge længer fremstår rigtigt pæne og velholdte, og er komplette med udstyr og inventar.

Til ejendommen hører også en bygning, som i dag fungerer som værksted og lagerhal for værtsparret samt en mindre bygning, som indeholder lånecykler og andet aktivitetsudstyr for Bøstrup Strandgårds gæster.

Hvis du ønsker at drive Bøstrup Strandgård videre i de nuværende rammer, så er mulighederne store - men ønsker du "bare" en bolig i et naturskønt område, tæt ved vandet, så får du her en ejendom i god kvalitet og med en unik placering.

Sælger er positiv overfor at lade anden ejendom/ejerlejlighed indgå i handlen.

Læs mere

Niels Peter Nøddeskou-Fink

npn@nordicals.dk

+4530616109

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top