Havnevejen 1, m.fl.
5985 Søby Ærø

Sagsnr. 73341-7

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

446 m²

2.135 m²

E

Erhvervsejendom

Centralt og synlig placeret på Havnevejen i Søby, Ærøs nordligste by, sælges erhvervsejendom med stor synlighed og gode parkeringsforhold.

Ejendommen har i de seneste år været en flerbruger erhvervsejendom, hvorfor indretningen afspejler flere mindre enheder.

Stueetagen på 223 m² rummer 4 kontorenheder samt 1 tidligere frisørsalon. Endvidere findes der en kantine med køkken, toiletter samt bagindgang med bryggers. Alle kontorer fremtræder lyse og imødekommende, herunder de 2 kontorer beliggende i den nordlige ende af bygningen, hvor der er monteret vinduer til kip. Der er fælles adgang til kontorerne fra det store parkeringsareal ind til fordelergang. Herfra er der ligeledes adgang til kælderen på 223 m².

Kælderen er indrettet med flere rum i god størrelse, herunder bankboks. Ejendommens teknik er placeret i kælderen.

Parkeringsarealet foran ejendommen er asfalteret, og har pæn opkørsel fra Havnevejen. Til ejendommen hører også mindre carport med redskabsrum.

Til ejendommen medfølger ubebygget grund på 700 m², med adressen Nørrebro 7.

Ejendommens prisfastsættelse er sket ud fra det faktum, at der er tale om en ældre erhvervsejendom, som på nogle punkter trænger til renovering og vedligeholdelse.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Niels Peter Nøddeskou-Fink

npn@nordicals.dk

+4530616109

Vestergade 165 , 5700 Svendborg

+4563217090

5700@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top