Dalbygade 40B - Kontor 5

Sagsnr. 202893

6000 Kolding

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

67 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

42.000 kr.

627 kr.

10.500 kr.

Denne ejendom er solgt

Lejen er inkl. driftsudgifter

Huslejen på kr. 3.500 pr. måned er inklusiv alt. Det vil sige internet, varme, el, vand, rengøring, renovation m.m. Endvidere er der p-pladser tilknyttet ejendommen.

Selve lejemålet fremgår pænt og i en klassisk stil. Her er tale om et unikt og yderst spændende kontorlejemål, hvor man træder tilbage i tiden i de gamle direktionslokaler. Via flot indgangsparti træder man ind i større fællesområde med epoxygulv og træpaneler. Herudover er der adgang til fælles mødelokale, køkken samt herre- og dametoiletter.

Til ejendommen hører yderst gode parkeringsmuligheder da den private parkeringsplads i Dalbygade alene rummer hele 114 parkeringspladser.

Det kendte og spændende fabrikskompleks " VOLKERTS FABRIKER " beliggende mellem Agtrupvej og Dalbygade og har gennemgået en omfattende renovering, således at der i dag er indrettet med 40 individuelle lejemål i varierende størrelser,- heraf er 38 allerede udlejet til kreative lejere.

Kolding er med sin centrale placering, stærke omkringliggende infrastruktur samt yderst gode uddannelsesmuligheder en attraktiv by på alle parametre. Det ses i både i det spirende erhvervsliv samt den generelle befolkningstilvækst. Fra Volkerts Fabriker har du en unik mulighed for at drive din virksomhed nede i Kolding midtby tæt på centrale placeringer såsom Kolding Banegård, gågaden, Syddansk Universitet, IBC International Business College, Koldinghus samt mange mere, hvor der dagligt færdes et stort antal mennesker.

En af de kreative lejere er VOLKERTS FYLKE v/ Jimi Kristensen og Rasmus Vemmelund der i tæt samarbejde med udlejer har indrettet et spændende koncept, der åbnede i marts måned 2018

"De Perfekte rammer" er et koncept der bygger på, at skabe de perfekte rammer til et hvert arrangement, hvad end der er tale om et simpelt møde, julefrokosten, sommerfesten med tema eller noget helt andet.

Volkerts Fylke er med deres mange arrangementer under samme tag, med til at få mange besøgende til Volkerts Fabriker, og dermed mere synlighed for hvert enkel lejer. Volkerts Fylke arbejder på, at skabe et stort og spændende madunivers på Volkerts fabriker. Dette vil give mulighed for, at ejendommens øvrige brugere kan indtræde i madordninger m.v.

Læs mere

Emil Møller Hauser

emh@nordicals.dk

+4530240647

Birkemose Allé 37A, 1. sal, 6000 Kolding

+4576310160

6000@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top