Apotekergade 5, st.
6100 Haderslev

Sagsnr. 433192

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

118 m²

F

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

72.000 kr.

610 kr.

36.000 kr.

Regulært erhvervslejemål til bred målgruppe

Velbeliggende erhvervslejemål på Haderslev gågade, til en lav årlig leje.

Lejemålet er beliggende få meter fra Torvet og skråt overfor Haderslev Domkirke, som årligt tiltrækker et stort antal turister til byen. Området er med flere restauranter, men også nichebutikker samt klinikker.

Indretningen er med indgang fra gågaden til regulært salgsområde, hvor en del af dette lokale har været godkendt til håndtering af fødevare, den øvrige del af lokalet er med vaskbare gulve og med store vinduer til gågaden, der giver en naturligt godt lysindfald. Foruden det store salgslokale findes baglokale med lager og toilet. Derudover er der personaleindgang fra ejendommens gård. Der er 60 m² lager i kælderen, som kan medfølge lejemålet.

Foran ejendommen er der areal som senest har været anvendt til caféborde og stole, arealet kan ligeledes anvendes til gadevarer.

Lejemålets placering på Haderslev gågades sydlige ende, hvor et stort antal restauranter er placeret samt byens Torv og Domkirke, som året rundt tiltrækker mange besøgende, giver lejer af dette lokale optimale muligheder for at få disse besøgende ind i butikken.

Et rigtig fint lejemål, som udlejes til en attraktiv lav årlig leje.

Læs mere

Vil du vide mere?

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top