Bispegade 15B, st.
6100 Haderslev

Sagsnr. 433062

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

117 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

179.000 kr.

1.530 kr.

89.500 kr.

Erhvervslejemål på AAA placering

Et af Haderslevs bedst placerede butikslejemål udbydes til leje.

Lejemålet er indrettet med niveaufri indgang fra Bispegade til regulært og åbent butikslokale med god loftshøjde, fra butikken er der udgang til baglokale med toilet og nedgang til lager i kælderniveau.

Lejemålets placering er en af byens bedste placeringer, hvor kundestrømmen er lige udenfor døren og hvor de omkringliggende butikker er Sport24, Matas, Tippy, Thiele, Nielsens, Skoringen og mange flere spændende butikker, både i form af kædebutikker, men også lokale spændende nichebutikker.

Den store parkeringsplads ved Dammen, ligger for enden af Bispebroen, og er en af de største, bedst placerede og mest anvendte parkeringspladser i forhold til gågademiljøet.

Et aldeles velbeliggende butikslejemål med et rigtig godt kundeflow.

Haderslev har et aktivt handelsliv:
Haderslev har en god og velbesøgt bymidte, der byder på en bred og spændende variation af kædeforretninger og privatejede specialforretninger. Gågademiljøet ligger i umiddelbar samhørighed med Haderslev Dampark der giver turister og handlende mulighed for at opleve de skønne grønne friarealer midt i byen. Herudover byder Haderslev midtby på mange historiske seværdigheder og turisterne er særligt fascineret af de gamle bykvarterer i centrum.

Læs mere

Vil du vide mere?

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top