Gravene 20, st.
6100 Haderslev

Sagsnr. 428872

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

136 m²

E

Ny indrettet erhverslejemål i Haderslev midtby

Nyindrettet erhvervslejemål på Gravene i Haderslev til lav startleje - lejer kan være med bestemmende på lokalets indretning.

Butikslokalet har en god placering ved siden af "Søstrene Grene", ca. 10-15 meter fra den gode del af gågademiljøet og med facade til byens store torveplads "Gravene". På trods af at lejemålet ikke har direkte gågadebeliggenhed, er der mange handlende i området bl.a. grundet de mange offentlige p-pladser i forbindelse med torvepladsen.

2 gange om ugen er der torvedage på Gravene, hvilket tiltrækker mange handlende. Herudover bruges pladsen tillige til by-aktiviteter i forbindelse med særlige handelsdage eks. "Shopping-by-Night" m.m.

Med den nuværende facade, er der foran lejemålet et overdækket salgsareal, som kan benyttes til gadevarer og udstilling. Udlejer er positiv indstillet overfor at isætte et nyt facadeparti for at give facaden et mere nutidigt udtryk.

Lejemålet er indrettet med et meget regulært salgsareal med god loftshøjde. Hertil kommer et mindre personalerum og toilet. Det underliggende gulv er støbt beton og det er således nemt indrette lejemålet med ny gulvbelægning.

Lejemålet er særligt anvendelig til butik, frisør, salgskontor til f.eks. ejendomsmægler.

Læs mere

Denne ejendom er udlejet

Vil du vide mere?

René Damkjær

red@nordicals.dk

+4523954466

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top