Hansborggade 30, 1.

Sagsnr. 43074203

6100 Haderslev

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

64 m²

B

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

67.200 kr.

1.050 kr.

16.800 kr.

18.880 kr.

295 kr.

Hent prospekt

Eksklusive kontorlokaler på Haderslev Havn

Vil du være en del af Skipperhuset i Haderslev og ikke mindst et dynamisk fællesskab, så er muligheden her.

Som lejer i Skipperhuset har du mulighed for at blive en del af et dynamisk fællesskab med revisorer, arkitekter og flere konsulenter indenfor forskellige brancher. Som en del af Skipperhuset vil man som lejer have rig mulighed for sparring og netværke med øvrige lejere.

Ejendommen er nyopført i 2012 med mange spændende detaljer der giver såvel lejere, klienter og andre besøgende en oplevelse af en velopført ejendom med flere detaljer der kommer brugerne af ejendommen til gode, her kan blandt andet nævnes elevator, stort åbent lyst atrium, fælles kantineområde og overdækket fælles terrasse med udsigt til havnefronten. På hver etage er der indrettet et møderum, der kan benyttes af ejendommens lejere.

Alle lejere betaler andel af fællesudgifter fordelt pr. m², opkrævning sker bagud hvert kvartal på baggrund af de faktiske afholdte udgifter. Lejer skal som udgangspunkt ikke stå for andet end at drive sin virksomhed, da både rengøring af fællesarealer, servicering af kaffemaskine, kantine, køkkenfaciliteter, pasning af udenomsarealer og snerydning/saltning til enhver tid er udført af udlejer.

Rundt omkring ejendommen er der indrettet parkeringspladser til såvel personale som klienter og andre besøgende til ejendommen. Foran ejendommen ved indgangen er der indrettet gæsteparkeringspladser ligesom der til personale er et større parkeringsareal med reserverede parkeringspladser.

Skipperhuset er udstyret med et gennemtænkt it-netværk og fibernet af høj stabil styrke. Gæster har adgang til et åbent gæstenetværk, lejer skal selv sørge for it i lejemålet.

Ring og hør nærmere om mulighederne for at blive lejer i nogle af Haderslevs mest eksklusive kontorlokaler.

Læs mere

Allan Honnens

aho@nordicals.dk

+4551319839

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top