Honnørkajen
6100 Haderslev

Sagsnr. 432432

Ejendomstype

Etageareal

350 m²

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

350.000 kr.

1.000 kr.

175.000 kr.

Nyopført restaurant på Haderslev Havn

Haderslevs bedst placeret restaurant forventes klar til indflytning ultimo 2024.

Her er der en enestående mulighed for at leje fantastisk velplaceret og helt nyindrettet restaurant, på Haderslev Havn. Restauranten ligger i stueplan i det nye bygningskompleks "Honnørkajen", her opføres foruden restauranten mange flotte lejligheder. Projektet og dets udvikling kan du følge på følgende hjemmeside: https://honnoerkajen.dk/

Haderslev havn har udviklet sig fra industrihavn til en moderne bydel. Med front mod indsejlingen til Haderslev havn ligger Honnørkajen, hvor der kan tages imod royale gæster fra vandsiden, skoleskibe og andre større både. Der er en hyggelig maritim stemning, og hele havnearealet byder på et væld af aktiviteter. Gå ombord Fjordbåden Helene ved Honnørkajen, og besøg Aarø - Lillebælts perle. Øen er kendt for sine lækre smagsoplevelser og smukke natur. I nærheden af Honnørkajen ligger StreetDome, der er en af Skandinaviens største skateparks.

Bygherre har allerede nu en mulig planløsning for restauranten, men som lejer er det muligt at være medbestemmende omkring denne, alt efter hvornår i byggeprocessen lejer melder sig. Ligeledes er det måske muligt at få flere kvadratmeter hvis der er behov for det.

Foruden de 350 m² restaurant vil der foran lejemålet mod havnefronten, blive etableret en terrasse til udeservering, også dette er der allerede nu gjort nogle tanker omkring.

Bemærk de udarbejdet tegninger og visualiseringer, kan såfremt det bliver nødvendigt, ændres i takt med byggeprocessen

Kontakt os for yderligere oplysninger om denne enestående mulighed for leje af gennemført restaurantlokaler på en helt igennem fantastisk placering.

Læs mere

Vil du vide mere?

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top