Jomfrustien 29

Sagsnr. 212292

6100 Haderslev

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

3.270 m²

6.550 m²

C

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

11.500.000 kr.

3.517 kr.

107.644 kr.

33 kr.

Hent prospekt

Synligt erhvervsdomicil på Jomfrustien i Haderslev

For Postnord sælges Haderslev posthus, en solid bygningsmasse på en meget synlig placering.

En spændende ejendom med et stort potentiale, som ligger i et område, der siden 2014 har været fokus på, i forbindelse med Jomfrusti-projektet, hvis formål er at forbinde Haderslev bymidte med Havnen. Denne ejendom ligger godt placeret ud til Jomfrustien, som er hovedpulsåren i projektet. Den nuværende
bygningsmasse skønnes, at være anvendelig til en bred målgruppe.

Haderslev posthus er opført i 1989 og er registret med 3.270 kvadratmeter under tag. Indretningen er for nuværende, med indgang for kunder fra parkeringsareal til pakkeafhentningsafdeling, som vil kunne indrettes til reception/modtagelse for fremtidig ejer, herfra er det udgang til bygningens kerne, et stort sorteringslokale, som er med højt til loft, synlige konstruktioner og med ovenlysvinduer, et fantastisk lyst og regulært lokale som kan omdannes til mange andre anvendelsesformer. På hver side af bygningens kerne findes der kontorlokaler og mandskabslokaler i to etager.

På bygningens nordside findes der i stueplan kontorlokaler, toiletfaciliteter, kantine med thekøkken og plads til mange medarbejdere, via elevator er der adgang til 1. salen som er med flere gode kontorlokaler/mødelokaler i varierende størrelse samt toiletter og arkivrum. Der er via denne afdeling gangbro til kontorafdelingen på sydsiden, så elevatoren kan anvendes til begge afdelinger.

Bygningens nordside består af stort mødelokale og kontorlokaler i stueplan, fra gangareal er der trappe til 1. salen som består af fordelergang med kontorlokaler samt toilet og thekøkken.

Såfremt ejer ikke selv skal benytte alle kontorlokalerne, kan de nemt opdeles i mindre enheder, som kan udlejes. Der er flere indgange til ejendommen, ligesom toiletfaciliteter og adgang til thekøkken nemt kan fordeles til hvert lejemål, afhængig af opdeling.

Sidste del af ejendommen findes bagved ejendommen, som består af regulært lokale som ligger i forlængelse af det stor sorteringslokale, her findes 3 overdækket porte, ligesom mindre værksted og vaskeplads til cykler er etableret i denne del af bygningen, som alt sammen ligger ud til stort asfalteret og indhegnet parkeringsareal.

Det store grundareal på 6.550 m² er udover et areal foran ejendommen, bestående af stort parkeringsareal bagved ejendommen, som er asfalteret og indhegnet. Adgang hertil sker via tilkørsel fra Lindedal.

Den gældende lokalplan omfatter alene denne bygning, det skønnes at kommunen er åbne for andre anvendelsesmuligheder end hvad den nuværende lokalplan allerede foreskriver.

Læs mere

René Damkjær

red@nordicals.dk

+4523954466

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top