Jomfrustien 40

Sagsnr. 432022

6100 Haderslev

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

470 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

376.000 kr.

800 kr.

188.000 kr.

21.720 kr.

46 kr.

Hent prospekt

Nyindrettet erhvervslejemål i forbindelse med stor dagligvarebutik

Nyindrettet erhvervslejemål på en synlig placering og med stor kundestrøm.

Lejemålet er beliggende med facade mod Jomfrustien og det sidste ledige lejemål tilbage i ejendommen. Kvickly har i mange år haft stort varehus på adressen. Fra efteråret 2020 bliver det i stedet til en SuperBrugsen og i den forbindelse er der indrettet nogle erhvervslejemål i ejendommen til eksterne lejere. I dag findes allerede en af byens apoteker i et af lejemålene og i efteråret flytter Nordea og El-salg ind i nabolejemålet til dette lejemål.

Det ledige areal har facade ud mod Jomfrustien og ligger på en meget synlig placering. Indgangspartiet er fra det store parkeringsareal, som i øvrigt udvides med pladser hen foran lejemålet mod Jomfrustien, hvilket giver helt optimale parkeringsforhold og rigelig pladser.

Lejemålet udgør i alt ca. 470 m², hvoraf de ca. 395 m² udgør et stort salgsareal, som kan opdeles efter behov i lette konstruktioner og efter nærmere forhandling med udlejer. Det resterende areal udgør personalefaciliteter og depotrum. Lejemålet overtages nyistandsat med nye facader og indgangsparti og med gulvbelægning, nymalet vægge og ensartet lofter, samt ny velfærdskerne, særlig indretning er naturligvis muligt, men er ikke indeholdt i lejen.

Udenomsarealet er asfalteret og udlagt til parkeringsareal, derudover findes en OK tankstation, som også øger trafikken til området.

Her er tale om et regulært lejemål, på en meget god og synlig placering med meget stor kundestrøm, som i øvrigt alene hos Kvickly udgør omkring 7.500 i gennemsnit pr. uge.

Læs mere

Allan Honnens

aho@nordicals.dk

+4551319839

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top