Kløvervej 71
6100 Haderslev

Sagsnr. 211263

Ejendomstype

Etageareal

Grund

3.234 m²

9.009 m²

Kontantpris

Købspris pr. m²

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

5.900.000 kr.

1.824 kr.

67.851 kr.

21 kr.

Velholdt produktionsejendom til forarbejdning af fødevarer og levnedsmidler

En fuld operationel og velholdt ejendom til fødevareproduktion sælges, idet nuværende ejer udvider produktionen i andre og større lokaliteter. I de seneste 22 år har ejendommen primært været anvendt som pølsefabrik. Slagter Lampe overtog i sin tid ejendommen fra Tulip og har over årene opgraderet ejendom og installationer.

Ejendommen er indrettet til produktion af fødevarer og indeholder i dag afsnit til forarbejdning, modningsrum, køle- og fryserum og pakkeri.

Ejendommens anvendelse:
Den nuværende indretning er tilpasset forarbejdning af kød- og pølseproduktion, men ejendommen kan anvendes til en bred vifte af formål indenfor fødevarer - særligt kød- og fiskeindustrien, bageri, cateringbranchen, handel med ingrediens m.m.

Beskrivelse af produktionsfaciliteter:
Produktionsfaciliteterne er EU godkendt og er indrettet til at håndtere en tidssvarende produktionsproces til fra råvarer til færdigvarer.

Tulip anvendte i sin tid ejendommen til slicening af bacon.

Varemodtagelsen er forsynet med gulvvægt.

Vareelevator forbinder over-og underetagen og i tilknytning til færdigvareområdet, er der kølerum med plads til 40 Europaller.

Rygeovne i produktionen kan evt. efter nærmere aftale og forhandling evt. overtages, men følger som udgangspunkt ikke med i handlen.

Ejendommens installationer:
Ejendommen har en stor el-tilslutning og der er betalt tilslutningsafgift til Norlys for forbrug til på 500 Kw. svarende til ca. 800 A.

Vand- og vandafledning er tilkoblet forsyningsselskabet Provas (tidligere offentlig vandværk). Der er fremført 2"vandstik med måler.

Der er indlagt gas til opvarmning af de ikke nedkølede områder herunder kontor og personalefaciliteter. Gas bruges tillige til varmtvandsproduktion.

Ejendommen har 2 stk. Geminox 100 kw gaskedler og hver kedel har 2 trinsregulering 50/100 kw)

I underetagen er placeret en skruekompressor, der leverer trykluft til produktionsområdet samt pakkemaskiner.

Produktion og pakkeri er forsynet med ventilering i luftposer fra anlæg med køleflade.

Regnvand er separeret fra den almindelige spildevandafledning.

Ejendommens beskrivelse og indretning:
De primære produktionsfaciliteter er placeret i stueplan der er hævet over terræn og med aflæsningsmulighed i rampehøjde (rampehus ved modtagelsen). Her er også kontorindretning. I underetagen, der kan tilgås med port i terræn er der tørlager, teknikrum, kantine og personalefaciliteter.

Der er asfalterede køre- og p-arealer foran ejendommen. Grunden er indhegnet og forsynet med 2 aflåselige porte. Der er medarbejderparkering på særskilt tilstødende areal udenfor indhegningen.

Skal der foretages en større bygningsudvidelse er der mulighed for at tilkøbe nabogrund.

Læs mere

Vil du vide mere?

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top