Niels Bohrs Vej 10

Sagsnr. 431342

6100 Haderslev

Ejendomstype

Etageareal

1.908 m²

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

534.240 kr.

280 kr.

267.120 kr.

19.080 kr.

10 kr.

Hent prospekt

Regulært lager til udlejning

Præsentabel og velholdt lager- og produktionsejendom til leje samlet eller opdelt i mindre sektioner.

Ejendommen er synligt placeret på hjørnegrund beliggende i Haderslevs nordlige industriområde med få minutter til henholdsvis Haderslev N. og Christiansfeld Motorvejstilkørsel. Af andre virksomheder i området findes blandt andet Eldorado, Gris og Ko, Vinduespladsen, Greensteel, bilforhandlere mfl.

Anvendelsen er fortrinsvis til lejere med behov for særdeles gode lokaler til lager eller produktion eventuelt med tilhørende administration. Den gode placering og den præsentable ejendom giver enhver lejer mulighed for en god profilering i form af skiltning på ejendommen og pyloner ved vejen.

Lager og produktionsdelen er inddelt i 6 sektioner adskilt af lovpligtigt brandmur alle med god loftshøjde, ovenlysvinduer og store elinstallationer. Fra lager og produktionsdelen er der gennemgang til administrationsdelen på ca. 600 m², hvor der pt. er cirka 224 m² ledigt, ligesom der er separat indgang fra parkeringsareal. Kontordelen er indrettet med storrumskontorer, enkelte cellekontorer og mødelokale. I Ejendommens kælder er der indrettet bade- om omklædningsrum.

Udensomarealet er delvis indhegnet, men kan efter nærmere aftale indhegnes helt, ligesom der i forbindelse med opdeling kan indrettes kontorer i de sektioner der ikke allerede har værkførerkontor.

Ejendommen rummer mange muligheder og udlejer er villig til at imødekomme lejers eventuelle særindretninger efter nærmere aftale.

Læs mere

Hans Peter Poulsen

hpp@nordicals.dk

+4520222586

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top