Simmerstedvej 1E, st.
6100 Haderslev

Sagsnr. 211562

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

294 m²

C

Erhvervsejerlejlighed

For Region Syddanmark udbydes erhvervsejerlejlighed

Ejendommen er beliggende meget tæt på centrum i den vestlige bydel. Afstand til gågade og busstationen er ca. 1-1,5 km. Ejendommen der oprindeligt har været anvendt af Schaumanns Klædefabrik er gennem årene ombygget og indrettet til kontor, undervisning og lægeklinik. Endvidere indeholder en del af ejendommen et museum for Slesvigsk Vognsamling. Ejendommen er opdelt i 5 ejerlejligheder og ejerlejligheden som sælges er ejerlejlighed nr. 3.

Udefra er ejendommen bevaret i sin oprindelige karakter som fabriksbygning og fremstår med gul murstensfacade. Vinduerne i ejendommen er udskiftet med nyere termoruder, men man har bevaret vinduespartiernes mange sprosser for at bibeholde ejendommens særlige arkitektur.

Ejerlejligheden der sælges er beliggende i høj stueetage og er senest anvendt til jordmoderklinik og indrettet håndvaske i de fleste rum. Herudover er der personalekøkken, toilet og handicaptoilet. Ejendommen har elevator som betjener alle etager i bygningen. Elevatoren er placeret direkte i ejerlejligheden og ikke i et trappehus. De store vinduespartier og hvide vægge og lofter gør, at samtlige rum er meget lyse. Ejerlejligheden fremstår vedligeholdt både udvendigt og indvendigt.

Udenomsarealerne består af asfalterede og flisebelagte gårdarealer og parkeringsarealer, ligesom der er tilgængelige cykelskure. Herudover er en del af udenomsarealerne græsplæne. Der er gode forbindelser til offentlig transport med busholdeplads i umiddelbar nærhed af ejendommen.

Anvendelse:
Ifølge lokalplanen kan lokalerne anvendes til offentlige formål, herunder bl.a. klinik og undervisnings- og administrations formål. Ønskes ejendommen anvendt til andre formål end de i lokalplanen tilladte, skal der søges dispensation herfor.

Ejerforeningen:
Da ejendommen er opdelt i ejerlejligheder er der udarbejdet en vedtægt for ejerforeningen. Vedtægten beskriver ejernes gensidige forpligtelser vedr. ejendommens anvendelse, drift og vedligeholdelse, herunder fordelingstal i forbindelse med udgifternes afholdelse. Der henvises til bestemmelserne i vedtægten samt udarbejdede regnskaber som kan rekvireres hos ejendomsmægleren.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top