Storegade 52-54
6100 Haderslev

Sagsnr. 211882

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

551 m²

560 m²

E

Fuld udlejet investeringsejendom, velbeliggende i Haderslev midtby

Fuld udlejet investeringsejendom i Haderslev centrum.

Markant og historisk ejendom kun 100 meter fra gågade. Det specielle ved denne ejendom er, at den har facader mod både Storegade og Vestergade. Endvidere at ejendommen gennem mange år har været anvendt som lokal bogtrykkeri og derfor har en plads i byens historie.

Ejendommen består at 2 sammenhængende matrikler. Henholdsvis Storegade 52 og 54.

Hele stueplan anvendes i dag til bogtrykkeri og er indrettet med kontorlokaler mod Storegade og trykkeri i mellembygninger og bagbygningerne mod Vestergade. Den ene bagbygning minder om pakhus og er med synlige bærende bjælker i loftrummet.

I nr. 52 er der på 1. sal indrettet en lejlighed i 2 plan, idet tagetagen er inddraget til beboelse. Lejligheden er indrettet med stor stue og køkken på 1.sal og med badeværelse og værelser i tagetagen. Lejligheden har adgang til en mindre gård.

I Storegade 54 er der på 1. sal en lejlighed som består af pænt og stort badeværelse med nyere inventar, køkken med spiseplads og nyere inventar. Stue og 2 værelser. Tagetagen i denne bygning er ikke udnyttet.

I stueetagen i nr. 52, hvor der i dag drives virksomhed fra, har der tidligere været bolig som er blevet ændret til erhverv. En ejendom med udviklingsmulighed, som kan optimeres og øge lejeindtægterne i ejendommen.

En god investeringscase i Haderslev centrum.

Læs mere

Denne ejendom er solgt

Vil du vide mere?

René Damkjær

red@nordicals.dk

+4523954466

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top