Storegade 30, st.

Sagsnr. 431642

6100 Haderslev

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

415 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

240.000 kr.

578 kr.

120.000 kr.

Hent prospekt

Særdeles synligt lejemål udlejes

Erhvervslejemål på en meget synlig placering.

I starten af gågaden og ud til et af de mest trafikerede kryds i Haderslev, ligger dette erhvervslejemål, som i mange år har været vinbutik, med tilhørende smagslokale i kælderen.

Indretningen er med indgang fra gågaden, til stort butikslokale, som er i en vinkel. Langs Bredgade er der butikslokale i to niveauer, idet den bagerste del er på repos. Den forreste del af reposet har været anvendt til butik og den bagerste del til kontor og lager, men kan også inddrages til butik. Fra det store salgslokale er der via vindeltrappe nedgang til kælder, hvor der er indrettet et hyggeligt lokale, som har været anvendt til smagninger. Der er i forbindelse med lokalet i kælderen lavet et flot kundetoilet.

Der er facadevinduer hele vejen rundt i lejemålet, hvilket giver helt optimale muligheder for udstilling og reklame mod krydset, Bredgade og gågaden.

I gården findes parkeringsareal, som tilhører ejendommen, pladser kan lejes efter nærmere aftale. Der er fra parkeringspladsen en indgang direkte ind til butikken, ligesom der via en opgang er adgang til gågaden.

Et super godt placeret lejemål som vil være anvendelig til alle former for detail, liberale erhverv eller restaurant.

Læs mere

Lene Thiim Roelsen

ltr@nordicals.dk

+4520910086

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top