Teaterstien 9C

Sagsnr. 431092

6100 Haderslev

Ejendomstype

Etageareal

Energiklasse

443 m²

D

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

320.750 kr.

724 kr.

160.375 kr.

Hent prospekt

Nyistandsat erhvervlejemål på en meget central placering

Nyistandsat erhvervslejemål i Haderslev centrum, velegnet til kontor, undervisning/kursus, klinik og lignende.
Lejemålet er en del af en større erhvervsejendom, som fremstår med nyere facade. Større advokatfirma har lejet sig ind i ejendommens facade mod Teaterstien, derudover findes der stor afdeling af klinik for fysioterapi og boliglejemål i ejendommen.

Lejemålet er beliggende i Haderslev midtby, med under 100 meter fra Haderslev busstation. I området findes offentlige parkeringspladser, banker, restauranter, liberale erhverv mv., og er et særdeles velbesøgt område i Haderslev.

Indretningen er overvejende i lette konstruktioner, hvorfor indretningen nemt kan tilpasses lejers ønsker og behov. Den nuværende indretningen er med såvel enkelt kontorer som fælles kontorer, undervisningslokaler, mødelokaler, reception-/modtagelsesrum og naturligvis toilet- og køkkenforhold. Der er et super godt lysindfald i alle rum.

Udlejer forestår renovering af ejendommen i forbindelse med lejers indflytning. Såfremt lejers indretning kræver særlige installationer eller en særlig bekostelig indretning, pålægges dette lejen. Almindelig standardrenovering bekostet af udlejer uden meromkostning.

I ejendommens 3 gårdrum er der gode parkeringsforhold for såvel ansatte som kunder, ellers kan henvises til den store offentlige parkeringsplads på modsatte side af Teaterstien.

Området ved Teaterstien og Jomfrustien er pt. under stor udvikling fra såvel kommunens side som de private investorer. Du kan læse mere om disse spændende tiltag på følgende side: http://jomfrustien-haderslev.dk/.

Et rigtigt spændende lejemål som overtages nyistandsat i samarbejde med lejer.

Læs mere

Allan Honnens

aho@nordicals.dk

+4551319839

Storegade 88, st, 6100 Haderslev

+4574532900

6100@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top